- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Гаджето ми каза, че ако не правя секс с него ще ме зареже
Vij Sq NiKaK Ne E StRA6NoooO ama trqa da te vazbudqt dostata4no i trqa ti da se po4ustva6 goTova...i se pak toi ObI4a Li Te??????????
em qvno ne me obi4a dosty4no zatva mu bih 6uta a az nqma da se zanimavam s seks idioti otna4alo vsi4ko be6e prekrasno ama posle nqkoi go e nakaral da iska sex -otminala tema karai
Гледам, че си решена, значи и ти си тъпа, колкото приятелят ти ( много)
По-добре го зарежиНяма гаранция, че като спи с теб ще останете гаджета, пък и не си струва.Ако държеше на теб, нямаше да те принуждава да вършиш нещо против волята ти, пък и за какво ти е момче, което иска само секс от теб?Не си струва!
Не говори винаги каквото знаеш, но знай какво говориш!
БургасПървоначално написано от &ILoveU2
близо си![]()
It`s Like This
Абе момиче щом като ти казва ака и не те чака ти да си готова значи с извинение е от онези дето само за секс мислят-не искам да те натажам,но истината боли-ти в момента си заслепена от лубовта и не виждаш истината, но ако го зарежеш ще постъпиш възможно най-добре!
Какъв е той,че да ти каже да правиш секс със него???Той по никакъв начин не може да те принуди и накара да го направиш и ако имаш поне малко разум в главата ще го разбереш.
Той те използва само за да те изч*ка и да те зареже(сигурно),което въобще не е добре
По-добре го зарежи,ти сама ще се усетиш и ще разбереш кога да правиш секс.
Девойката,вече каза че го е зарязала...браво на нас,свършихме едно добро дело....![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone