- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Гаджето ми каза, че ако не правя секс с него ще ме зареже
gajeto mi kaza 4e ako ne pravim sex 6te me zareje kakvo da pravq mnogo sym obyrkana vse pak mi e za 1 pyt i mnogo ama mnogo mme e strah za6toto sym 4uvala 4e boli kvo da prava kajete mi pls![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
зарежи го!защо ли?е как може да си с човек който ще те зареже само щот не му даваш сексяя да бега идиот
![]()
имам си гадже,заместници,кандидати и най-добри приятели
ti go zareji! ne mu ostavqi tova udovolstvie da te terorizira i da ti postavq ultimatomi, kat iska kurva da si q nameri v liceto nqkoq druga...![]()
e izvinqvai zarqzvai go 6to izob6to pita6 ti ako mu dade6 da te ebe posle 6e iska i svirki da mu prai6 i da te ebe v gaza... s izvinenie za dumite i nakraq 6e mu stane6 majuretka.... zarqzvai go vednaga 6te si nameri6 drugo mom4e neti trebe toq oruflek
Струва ми се,че те иска само за секса.По-добре ти го зарежи.Той не ти е майка,че да ти казва какво да правиш.Когато искаш и си готова тогава ще спиш с момче.
Заеби го! Точно пък първия ти път не трябва да е по този начин, а и веднъж види ли ,че минава така номера ще те принуждава да правиш още много неща по този начин!
Play hard,go PRO!
Извинете, но вие момичетата сте много прости![]()
Зареж го! Работата му с теб явно е за едното ебане....от къде знаеш че после няма да те зареже.... Няма смисъл да продължавате. Аман от идиоти
Виж,мацко,не си струва мисля,че и сама разбираш,че той просто те използва,щом ти е казъл такова нещо.А ако прецениш ти,че искаш да бъдеш с него бъпреки това,ще те успокоя и ще ти кажа,че няма нищо старшно в секса,вярно е първия път на момичетата (на някои)е болезнен,но все пак все некой ден ще го изживееш,тъй че сама прецени дали с този или с някой друг...
ако не обичате бебета,използвайте презарвативи!!!
То че не си струва да си с него е така...а това че те е страх от първия път е напълно нормално....ама все някога ще трябва да го преодолееш...просто се замисли кога точно искаш това да стане...
То аман от идиоти ама момичетата се такива ги харесвате били газари имали мотори.Първоначално написано от N0_feAR
![]()
Zarejigo!Toi ne te zaslujava!
Toi ne te zaslujava!ZAREJI GO!!!!
гaврош разбрахме те няма нужда от 100 поста...По темама виж мило ДЕТЕ къф секс ма ти не знаеш пикае ли ти се ебе ли ти се...разкарай го ма толкова ли си "умна" ?!
Зарежи го ти,да ходи да се е** сам![]()
Обичам само един човек и това съм аз.
вместо да се надцаквате кой кого да зарязва, ще взема да ви зарежа аз![]()
двама се карат, третия печели...![]()
п.с. това не е шега... вече не съм ви приятел.![]()
ЕМ ЗАРЕЖИ ГО.КАК МОЖЕ ДА СЕ ЧУДИШ?ЩОМ НЕ СИ ГОТОВА НЕГО ПРАВИ.А И ЯВНО ТОЙ ИСКА КУРВИ,ЕМ КАТО ИСКА ДА ХОДИ ДА ПЛАЩА.
![]()
Той няма право да поставя нещата по този начин. Ако те обича ще те чака. Ако ти не си готова не го прави.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
zareji go parvo ti![]()
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
Зарязвай го ВЕДНАГА!!! Достатъчно к**ви има, не ставай една от тях![]()
![]()
Изгори, за да светиш!
e*alo si mamata ... 100% shte te zareje sledkato te izchuka i v 3te dupki za chukane i 100% shte iska da g napravi v drugite 2 deto oshte ne e iskal edna sedmica sled kato mu dadesh. zarqzvai i tolkova. nai-veroqtno picha e na principa ... AKO MINE. ako ne sledvashtata. pyrviq pyt trqbva da ti e eshto specialno ... pone taka sym chuvalne che ima poveche ot 5% ot poznatite mi koito sa go napravili s nqkoi s koito mnogo sa iskali i obichali i edva 1-2 = 1% kazvat che e bilo kakvoto sa ochakvali
a za boleneto ... zavisi kolkoto ot tvoqta fizika i psihika tokova i ot momcheto
зарежи гоо..
saglasna sam s drygite toq e lud da ti postavq takiva ysloviq![]()