.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14
    Sam Fisher
    Guest

Приятелка или нещо повече

Познавам едно момиче от дълго време. Знам че тя много ме харесва като приятел , но аз я харесвам и като момиче. Не знам обаче дали и тя изпитва същите чувства а не искам да си разваляме приятелството... Как да постъпя?

Гадна ситуация...2 вариянта...1ви-действаш директно и тя или го приема добре или те реже...и има вероятност да си останете приятели но нищо няма да е същото...2ри- треаш си и всичко от въре продължава да те гризе докато вече почнеш да не можеш да издържаш и да стигнеш до вариянт 1...

Общо взето кажи ако чувствата ти са достатъчно силни или замълчи завинаги ако не е така.

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Мега фен Аватара на sasha_90
    Sam Fisher,и аз съм пред същия "проблем".Според мен запазете приятелството си.А само времето ще покаже дали ще има между вас повече от приятелство.

Супер фен Аватара на Shadow_Walker
    Кажи и какво изпитваш.Дори да не отговори на чувствата ти поне няма да се измъчваш заради това, че не си опитал.
    хъхъ..

Мега фен Аватара на koalka
    И да не й казваш, в един момент тя ще усети, че изпитваш нещо повече към нея.Определрено нещата ще се променят, ако тя не изпитва същите чувства, може би ще се отдръпне, но така и ще бъде по-добре за теб.По-лесно ще я забравиш.

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    кажи и.. така и така после можеш да съжеляваш задето не си и казал.. + тва.. трябва да се рискува

Животът е адът описан в Библията!

Супер фен Аватара на monityY
    Град
    Sofia, Bulgaria
    признай и др какво може6 да направи6?Само така 6те разбере6 за 4увствата и!!! освен ако не пита6 някой ва6 об6т познат.. ддз
    Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.

Супер фен Аватара на kobrichka
    Град
    ...Ада....
    Ако мислиш,че и тя те харесва поне малко кажи какво чувстваш,защото ако не рискуваш после може да съжаляваш.Но идва и другият момент,ако тя не ти е показала с нищо че те харесва по-добре си замълчи,защото поне ще спасиш приятелството си с нея.Но ти си знаеш най-добре.
    Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...

kaji i ... povqrvai mi nqma kakvo da zagubish. shte ti olekni 100%

това е супер често срещано.. хах.. незнам какво да ти кажа, зависи от милион неща. по скоро недей. или...излезте заедно и си прекарайте деня възможно най добре и вечерта се усамотете на някое романтично място. ако предприеме накакво деиствие...хах, проблема ти е решен. ако остане на приятелска вълна просто се примири ... не си струва риска да останеш без този човек.
    A university professor set an examination question in which he asked the difference between ignorance and apathy. The professor had to give an A+ to a student who answered: 'I don't know and I don't care.

Повече от фен Аватара на Octofunk
    Град
    New Kind of World
    Eми гледаи сега, зависи много от това дали ви е силно приятелството или не, както и от колко време се познавате. Ще ти разкажа един мои пример аз как деиствах в една ситуация. Познавахме се с момичето от около една година и за тази година се бяхме горе-долу сближили, но не в такава степен да се виждаме всеки ден, а някъде по 1-2 пъти на седмица. Нещо важно да вмъкна - за всички срещи като приятели (с малко изключения) аз съм и звънял да се видим. По начина, по който винаги се съгласяваше радостно разбрах в един момент, че може би не е безразлична. И така една лятна нощ бяхме сами и пиехме на една пейка ( ) и аз се престорих, че ме хваща. Почнах по такива "дълбоки" теми и по едно време я попитах "Не мислиш ли, че между нас може да се получи и нещо повече" . Отговора беше "мииии не знам", но повярваите ми, тогава видях в очите й, че просто съм я хванал натясно. И просто я целунах . Нататъка е ясно.

Дано съм помогнал, успех!

Ami i az imah edin mn dobur fr po koito bqh hlutnala. Sled mn muki re6ih da mu kaja ama ni6to ne stana. Sled 10 min ujasqva6to mul4anie nqkak si zamazah polojenieto i do den dne6en sme blizki i az o6te go draznq kak me otrqza brutalno i se zaqjdam

Град
    sofiq
    PROBVAI NO OPITAI PRI SI4KI SLU4AI DA OSTANETE PRIQTELI

И да не й казваш, в един момент тя ще усети, че изпитваш нещо повече към нея. uspeh

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си