.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16
    Guest

Странна работа...

priqtelqt mi kaza,4e ne se kefi na svirki.ne sa mu pravili dosega,spal e s 2 momi4eta i toi obojava da pravi oralna lubov,no kazva 4e ne namira ni6to gotino v tova da mu go lapat vupreki 4e ne e opitval,sega 6te kajete,4e tova e super za men,no ne e li super stranno mom4e da ne iska svirka?!btw ne e maluk-na 17,az sushto sum na tolkova

ами на всеки човек различни неща му създават удоволствие и не е гаранция,че като на повечето им харесва,че и на всички останали ще им....
    ако не обичате бебета,използвайте презарвативи!!!

Фен
    Град
    Рая
    Еми странна работа

Град
    #mainatown
    Възможно е
    Обичам само един човек и това съм аз.

И аз не се кефя и кфо ?!

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

vs e vapros na vkus 6tom ne go kefi tva si e li4no negovo re6enie!a moje6e i po-zle da e-moje6e da ne go kefi i da ti pravi oralna lubov
    obi4am moeto milo

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Е че к'во? Понякога и аз не искам, а преди си бях направо против

Голям фен Аватара на ultra
    Град
    В нас!
    Снощи моя ми заяви,че няма нищо по-хубаво от свирката.Защото може би я правя много добре
    Има и друг вариант.Ако не я правиш умело и усеща зъби и кофти подръпвания, нормално е да не иска да му правят.
    Пък иначе...въпрос на вкус,предпочитания,че даже и на морална гледна точка.
    Аз съм блондинка,а твоето извинение какво е???

Всъщност аз обичам да го правя...но не и някой на мен да ми доставя подобен тип удоволствия Идеята-пробвала съм..до известна степен ми харесва...но начина,по който съм възпитана ми пречи да изпитам максимално удоволствие от френската любов....Намирам го за унизително да правиш подобно нещо....Обаче пък аз го правя с кеф...просто противоречива работа ама някак си....
    Пхах...дано сте ме разбрали...объркано е и пълно с противоречия...ама такова е

Всеки човек има различни предпочитания. Като не иска, ок. Не можеш да промениш мнението му.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Супер фен
    6tom ne e opital ne6to kak moje da kazva 4e mu haresva
    I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!

Град
    Inside the temple
    Явно самата идея момичето да му прави френска любов не му харесва. Не се притеснявай за това...
    Пък и някой ден може да се навие да пробва от чисто любопитство - знае ли човек какво ще му е мнението след това
    When I love, I love.

Мега фен Аватара на sasha_90
    Нормално е и да има такива,които не обичат свирките.

Град
    Асеновград, България
    Не на всички им харесва. Различните хора харесват различни неща. Но страното е, че говори със сигурност, без да е опитвал.
    Няма път към щастието, щастието е пътят.

Може да не му харесва да гледа как момиче му лапа пениса ....... А може той да практикува орална любов на момичеазащото зна , че има харесва и иска да им достави това удоволствие.....

vseki ima razlichni jelaniq
    вЛасТта Ми ПричиНяВа НаЙ-сИлНиЯ оРгаЗъМ, НаЙ-сЛаДкаТа ТрЪпкА.иСтиНсКа КуЧкА, ЦиНичНа,ЛовКа,БруТаЛнА, с ТеЖъК ПаРфюМ и ЖеЛяЗнА вОлЯ ... с ОбуВкИ На Ferragamo и КосТюМ нА PRADA! Не БъДеТе пРосТо БоГаТи МоМичеТа, а ЖеНи с ВъзМожНосТ!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си