Цитирай Първоначално написано от kaka Albenka
Миличка, всеки човек има право на личен живот и да бъде щастлив, не съди майка си, че не иска да бъде сама, може и да е сгрешила, голяма жена е, сама може да прецени.Това, че като не изглежда добре никой не би искал да бъде с нея, освен заради заради парите и, не е така - има и ного по-важни неща.Външността е нещо много преходно, важно е това което човек носи вътре в себе си.Това, че е решила да помисли и за себе си, не значи , че те мрази.Няма родител, който да мрази детето си!Сигурна съм, че много те обича и ти си най-важното нещо за нея, опитай да поговориш с нея, кажи и че ти липсва, че ти е нужна, че тя би трябвало да ти е най-близкия човек и ако с нея не споделяш..то тогава с кого, няма начин да не се разберете, кръвта вода не става!Ще видиш, че всичко ще се оправи - вие сте майка и дъщеря и няма човек на този свят, който да промени този факт!
Ми така е....ама като цяло ситуацията е сложна....все пак опитай се да прецениш правилно за да не направиш някое грешно заключение...Правилно ли си пресметнала доводите си? Не си ли заслепена от ревност,защото този мъж получава цялото внимание на майка ти? Сигурна ли си? Вярваш ли на баба си? Не казвам че баба ти е виновна...или пък ти...или пък майка ти...Повтарям-ситуацията е сложна...наистина не знам...Но все пак се надявам някой по-компетентен да се изкаже....А ако на моменти се чувстваш доста объркана и неразбрана,може да се консултираш и с психолог или с училищния педагог (ако има такъв)...Не казвам че си луда,но всеки човек понякога има нужда от помощ от външен човек...или от безпристрастно мнение по даден въпрос...Искрено съжелявам за ситуацията,в която си попаднала...