Prosto ve4e ne izdurjam,nadqvam se nqkoi ot vas izpadal v moqta situaciq da mi pomogne!!!
Imam ve4e kup problemi!!! i nqmam s kogo da gi spodelq.Maika mi i bashta mi sa v razvod ....bashta mi e na druga rabota,i zzaplatata mu e mn namalena.pochti ne mi davat pari .ne im puka za men.hladilnika ve4no e prazen.nqmam pari daje za hlqb!Sega pochnah i rabota...no nz kak shte se sprqvam s daskalo i rabota.Imam mn zdravoslovni problemi.Moje da mi se naloji ginekologichna operaciq za koqto da mi trqbat mn pari ...Moje da mi se naloji i edna druga.Otdelno trqbva da hodq da mi opravqt 4 zuba ...i tam mn pari trqbbvat.Imam i da davam 60 lv na edna priqtelka.
Loshoto e che i s priqtelq mi neshtata ne vyrvqt...a dnes pochina i pra dqdo mi.
Prosto mn mi se nasybra. ...i molq vi ne kazvaite,che vs shte mine...zashtoto tazi kriza e ot septemvri min godina ...a az ve4e nqmam sili da se borq za toq skapan jivot!!!! Edinstveno iskam da umra...prosto nqma 1 neshto deto da mi e nared i da si kaja ...eto ..tova e...zaradi tova neshto shte jiveq i shte buda silna!!
Blagodarq vi za vnimanieto!