- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Момчета с Обица
Аз имам обици с камъчета и на 2те уши и мисля да не съм гей![]()
Jebem te u usta, jebem te u oko
Не, аз съм решил одавна, че съм си нормален ама де да знаеш, може да ми падне нещо на главата и да се побъркам![]()
Jebem te u usta, jebem te u oko
Слабо ме интересува дали ти харесва или не важното е на мен да ми харесваПървоначално написано от `Death`Whore``
![]()
bez komentar![]()
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
Не смятам, че е гейско. Кефи ме.
само да дойде коледа и ще се одупча като игленикушите ( целите ) устната ,можеби веждата
тай ед 10+ за пиърсинг-а
gotina zabavna igri4ka http://clone366.mybrute.com
Любимия ми тенисист VIVA LA MARAT SAFIN !!!!
www.youtube.com/watch?v=lEPeY3q_yUc
www.youtube.com/watch?v=ihKijUzqGs8
www.youtube.com/watch?v=ta78Ugd1gLY
www.youtube.com/watch?v=XrlpJpKb0Do
Харесва ми,Симпатично е .. и определено не го смятам за Гейско..
I`m busy..you`re ugly..Have a nice day [!] [:
+1Първоначално написано от хЛаДнА_нЕжНо{с}т
бившият ми си е продупчил и двете уши и не е чак толкова лошо ..
Think about it..
Усмивката е ключ към любовта. Който не може да се усмихва, не може да обича, нито да спечели нечия любов.
На мен лично бъобще не ми харесва,не че го мисля за гейско,но не ми харесва как стоят обици на мъж!Ако е примерно на веждата съм за,но не и на ушите
![]()
Remember my name you'll be screaming it later...
98% от младото поколение харесва чалгата!
Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си
нямам нищо против от момчета с обици...даже изглежда симпатично
Така и трябва да бъде \Първоначално написано от MG-X-Power
/
Възможно ли е да бъде по-красиво?
...emi gotino e...![]()
абе нещо не одобрявам мом4е с обица на ухотона всякаде другаде по лицето и тялото,ама то4но там не не,а и тая с кама4ето наиситна е много гейско
![]()
Ми на някой им седи добре,на други не...има си момчета,които и с халка да са ,пак са като педали,а на други с камъчета им седи мн сладко...според зависи...
Az mnoo se kefq na muje s obici estestfeno ako im otiva,i halki me kefqt i kamu4eta mno me radvat. Ni6to geisko nqma ima geisko v izrusenite kosi4ki celite f gel,piqna lak i koi znae o6e kfo,f nama4kanite rozovi rizki,izturkanite dunki i t.n.t
Don't confuse hate with jelousy...bitch!
Оо,много добре ти стои! Доста ми харесва.Първоначално написано от MG-X-Power
![]()
Въобще не е гейско са носиш обица.Някои казват, че ако я носиш на дясното ухо е педалско.Дрън дрън.Дори да носиш часовник на дясната ръка не е педарско.Това са глупости
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Имам един приятел,който има адските сини очи и със обеца със камаче....многооооо му утива и изобщо не е смешно(гейско..)![]()
На мен пък халките не ми харесват...![]()
az poznavam mom4eta s obeza i im otiva no edin pat vidqh po ulucata edin i be6e mn tapo prai se na garar ma ne stava
Според мен не е гейско много момчета носят обеци разбирасе зависи и от обецата![]()