- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Как да стане ???
S gadjeto mi sme zaedno ot nqkade 5 meseca no dosega nikoga ne sme se celuvali a p1k az iskamno neznam kak da stane toi 6te iska li
na 13 godini s1m no dosega ne s1m se celuvala . Trqbva li da is4akam toi da napravi p1rvata kra4ka i da me celune
ili kakvo da pravq ?
Molq vi kajete
BLAGODARQ VI PRADVARITELNO![]()
Ох боже не разбираш ли , че не иска да се целуватате, а да му лапаш...
Ъъъъъ из а тези 5 месеца да не сте се целунали нито веднъж?
По добре си намери някой който иска.![]()
Много ме мързеше и все още ме мързи и едва-едва написах това отгоре.
My Face
prosto nqmam dymi,ve4e!!!
ако не обичате бебета,използвайте презарвативи!!!
Е как ве? Тфа е нереално...5 месеца и не се били целували...той колко е голям? Ми вие същност кфо правихте тези 5 месеца щом дори не сте се целували???
ПС:Не правете секс!
АА,значи сте гаджета,ама не се целувате?Да не сте най добри приятели или нещо такова?Защото гаджетата се целуват,а като станат и по големи секс правят.
Хахахаха аз съм на 13 и с гаджето ми ходим от 5 месеца...и не сме се целували- по голяма глупост не бях чувал...да ходиш с някой 5 месеца и дане сте се целували нито веднъж охаоохах о божеее. Ръфай го за устната и не го мисли.
Ти си зла *гледа уплашено*Първоначално написано от KimBerLy1912
NEMOGA ei taka da go jareja se pak go obi4am nie izlizame govorim si no ne sme se celuvali ina4e si4ko si e dobreПървоначално написано от Anf3tamin4o
Не,не Ти си Зла *гледа презрително*Първоначално написано от Бай Гроздан
ти си лош примерПървоначално написано от Бай Гроздан
![]()
имам си гадже,заместници,кандидати и най-добри приятели
![]()
![]()
![]()
ХАХАХ ЕМ ДАВАЙ ТИ ЩОМ ТОЙ ОЩЕ НЕ СЕ Е ПРЕСТРАШИЛ.
Не съм зла.Практична съм!Първоначално написано от Бай Гроздан
![]()
1)Не се знае още колко време ще им отмене да се целунат
2)Не се знае още колко време ще им отнеме да минат на докосвания с ръце,език или уста...
3)Не се знае още колко време ще мине докато започнат да правят секс
4)Нямам толкова време да кибича по форумите за да я чакам да пусне тема "Бременна съм"
![]()
![]()
![]()
![]()
А ти знаеш ли какво е мъж без секс? Все едно Лъв да яде зеленчуци :/ (поне при менПървоначално написано от ~BoRn^InLoVe~
)
ти нали си на 17 има разлика се пак тоя на 13 години да си държи пишката в гащите щом още не са е целувалПървоначално написано от Бай Гроздан
![]()
SKAPA,VIE NE HODITE NA TOZI ETAP
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
Стига гаврихте детето, беМи по-добре да пита дали да се целува на 13 отколкото дали е бременна
![]()
По темата: споко, не вярвам да не иска, шом сте гаджетаСсъщност според мен хората са гаджета ако се целуват. Не го казвам в наивня смисъл, а просто това си е в нормания ред на нещата
\
/ Инъче сте си приятели просто. Така че ако искаш -> давай смело, няма нищо страшно.
It's like I can't breathe
It's like I can't see anything
Nothing but you
I'm addicted to you...
И каква е тази връзка? Нещо ми се струва много нереално. Просто го целуни.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Мда...той е на 13 и на всеки 8 секунди си мисли "секс,секс,секс :P "Първоначално написано от ~BoRn^InLoVe~
![]()
а на всеки 10 няма секс няма секс няма сексПървоначално написано от Бай Гроздан
![]()
няма и да има
![]()
Някои са късметлий /виж ме менПървоначално написано от ~BoRn^InLoVe~
/, но уви други и на 21 са още девственици и пишатв теенпроблем (полувината съфорумци и гостяни)
ПС:Ай да напрайм една баница![]()
hora mislq 4e ne mi pomagate mnogo s tova koeto kazvate ama se pak........PI6ETE
И бозаПървоначално написано от ~BoRn^InLoVe~
![]()
следобедна закуска в леглотоПървоначално написано от Бай Гроздан
![]()
следобедна закуска в леглотоПървоначално написано от ~BoRn^InLoVe~
[/quote:b0b0599a3c]
Зависи с кой![]()