- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- какво е това
привет на вси4ки![]()
на 18 съм и преди около 6 месеца се запознах с едно мом4е на 26 по 4ата
след това се видяхме на живо
От начало бяхме добри приятели аз му споделях болката си защото то4но тогава с бившия се бяхме разделили и той ми беше добър приятел бършеше ми сълзите защото знаеше 4е все още не мога да забравя бившия.Прояви търпение и разбиране аз знаех 4е ме харесва няколко пъти ми го е намеквал и показвал
Тръгнахме но аз осъзнах 4е това не трява да продължава и искам да скъсаме при4ините са доста но една от тях е 4е в момента не искам да мисля за мом4ета на този етап .просто искам да съм сама
И тогава той ми се расърди 4е го зарязвам
и вчера в 4ата ми писа че вси4ко между нас било една постановка с една единствена цел и аз не съм я разбрала
каза 4е съм вила тъпа
а преди 2 седмици беше влюбен в мен и казваше 4е съм мн сладка и мили4ка и ще бъде с мен защото много болка съм преживяла а той иска да съм щастлива
Та ... според вас наистина ли е било лъжа това между нас или наро4но го прави за да ми е гадно![]()
![]()
Ами да, прав е за "постановката". Половин година си му вдъхвала надеждата, че ще забравиш за предишния си приятел и ще тръгнеш с него. Разбирай, че той е хвърлил време и надежди в теб и така директно си му казала, че нямаш нужда от него, че той се е убидил. Все пак човека е сериозен, на 26 години няма повече време да се занимава с детски мозък. Както и да го погледнеш, на 18 ти имаш съвсем различни нужди от човек на 26. 8 години разлика никак не са малко и докато той си е мисле, че с теб между вас може да има нещо сериозно, ти си го разигравала буквално.
Оооо повярвай ми в момента иска да ти е много гадно както му е станало на него когато си го резнала......да личен опит....
Много рядко цитирам...тук ще добавя само, че постановката не е била от негова страна. Ако изпитваше чувства към него, нямаше да "не искаш да се занимаваш с момчета". А и на съществата с Тъпи пръчки на 26 години им се казва "мъже".Първоначално написано от ThankYouVeryMuch
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Когато сте тръгнали той си е мислил,че наистина изпитваш нещо.Като си го зарязала си доказала точно обратното.Възможно е така да ти е казал за да ти бъде гадно-както на него му е било.
еми да най-вероятно иска да види как го е боляло и него.. колкото до тебе - не си постъпила правилно като си тръгнала с него... трябвало е да се изясниш със себе си и тогава, но всеки човек прави грешки нали![]()
Животът е адът описан в Библията!
иска да ти е гадно както на него му е
ДамПървоначално написано от Maiden`Fenka
Nai veroqtno go e kazal za da se pochustvash gadno i da te uniji taka kakto ti si napravila s nego.Ne te uprekvam za tova mnogo dobre razbiram kak se chustvash i mislq che si postupila pravilno kato si go zarqzala.Da malko e egoistichno poneje toi se e opital da ti pomogne da zabravish bivshi q si a nakraq ti si mu bila shuta no...shtom ne si se chustvala dobre s nego nqma smisal da lbjesh nego i sebe si nali...ne se vprqgai tolkova shte mu mine a pak tva che ti e kazal che si tbpa savsem v stila na edno naraneno momche. :P
За последен път ще почукам на вратата ти.
За последен път ще ти кажа- ''Обичам те''.
За последен път ще ти кажа -''Съжалявам"
За последен път и после ще изчезна завинаги...
ХАХА.. тоя ти го връ6та за тфа 4е си го зарязала..
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
Според мен не е било постановка, просто като си го зарязала му е станало много кофти и за да не изглежда смешен, че се е влюбил изкарва всичко така, че той си е играл с теб. Но ако беше така нямаше толкова време да се занимава с теб...
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
Аз виждам 2 варианта: или те е използвал за да постигне целта си (знаеш коя) или в момента му е толкова гадно, че иска направо да ти го набие в очите. Струва ми се че просто е наранен и един вид "се защитава" като говори по този начин....не знам
Нарочно го прави, поне според мен.Ако му е пукало като го зарязваш, значи може да си сигурна, че е заради това.