.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15
    :) happy girl
    Guest

Възможно ли е?

A moje li da se zabremenee bez da svurshva v men.No prosto bez prezervativ da go puha nqkolko pyti primerno ...shtoto nali ima edno neshto kato SUlzene ..v nego ima li spermatozoidi i moje li da se zabremenee.ako pravim sex bez prezervativ i ne svyrshi v men.dori da go izvadi 2 min predi kraq..ima li shans?
    i vtori vupros Veche Escapelle i zamestvat Postinor Duo i pili li ste nqkoe ot dvete?Haide girls,spodelete za hapchetata:P

Moderated by Aleandra
    т. 7 от Правилника!

Рискът е малък, но все пак го има. И да, Ескапел замества Постинор.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Супер фен
    vazmojnostta e 1-2%,no q ima po princip ne moje,ama...ima risk
    I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!

ami ima mnogo malka veroqtnost,no q ima!!! a za eskapeleto-da ve4e ne proizvejdat pustinor,az sam go pila vednaj kazvat 4e e po dobro i moje da se vzeme sled 3 dni ...ina4e e malko po skapo 26lv
    ако не обичате бебета,използвайте презарвативи!!!

Град
    Inside the temple
    Вероятността е малка, но съществува.
    Но заради нея вместо да забременееш, ще се стресираш, ще се панираш, че си бременна, може да ти закъснее цикълът и всичко ще се обърка. Така че си прави секс със презервативите.

Да, Ескапел заместват Постинор. Пила съм Постинор един път заради скъсан презерватив, освен това имам една опаковка в портмонето си отпреди да ги спрат в случай, че пак стане някакъв гаф, да мога да реагирам светкавично.
    When I love, I love.

po princip vinagi ima nqkakva vyzmojnost. no tozi vyzmojnost e po-golqma razbirai 1-2 procenta okolo vremeto na ovolaciq (12-17 den sled cikal). az po princip izbqgvam sex bez prezervativ okolo tozi period na jenata. a ako ne ste sigurni za rezoltata ... naistina vzemai hapcheta.

Lichnoto mi mnenie e che e po-dobre da se piqt protivozachatychi, ako jelaesh da pravish sex bez prezyrvativ/ Po-dobre s tqh otkolkoto da vzemash speshni kontaceptivi sled polov akt.

Няма невъзможни неща

tova vse pak e risk,no spokoino ne si bremenna.

riska si go ima ako partniora ti nee mn opiten moje dokato ti go puha da pusne.... ima nqkvamn malka veroqtnost za tova no si e realnost 4e q ima .... po dobre s prezervativ go pravi vinagi po evtino 6te ti izlez ot hap4etata...
    Смеете ми се, защото съм различен, а аз ви се смея, защото всички сте еднакви !!!

Цитирай Първоначално написано от My_Dear
    Вероятността е малка, но съществува.
    Но заради нея вместо да забременееш, ще се стресираш, ще се панираш, че си бременна, може да ти закъснее цикълът и всичко ще се обърка. Така че си прави секс със презервативите.

Да, Ескапел заместват Постинор. Пила съм Постинор един път заради скъсан презерватив, освен това имам една опаковка в портмонето си отпреди да ги спрат в случай, че пак стане някакъв гаф, да мога да реагирам светкавично.

ramaiana
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Aleandra
    Рискът е малък, но все пак го има. И да, Ескапел замества Постинор.
    точно така

Град
    Лудницата
    писна ми бе хора правете секс с презерватив!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Цитирай Първоначално написано от r0yS
    e sq nemoje6 da im zapovqda6 kak da praqt sex ili liubov te si re6avat vqrno 4e ako go praqt s prezervativ nqma da ima tolkova ne6ta v foruma ama.... bez qvno im e po hubavo te si re6avat te si poemat riskovete
    Смеете ми се, защото съм различен, а аз ви се смея, защото всички сте еднакви !!!

Мега фен Аватара на koalka
    Малка вероятност.

Град
    Sofiq
    Цитирай Първоначално написано от r0yS

abe nz za prezervativa ma pone si kupi protivoza4ata4ni ))) a za prezervativ da pomaga ma bez nego opredeleno e po dobre hahah

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си