- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Кой купува презервативите?
Ако човек държи на презерватива, трябва винаги да има в себе си...защото може да изпусне приятни изживявания.
Възможно ли е да бъде по-красиво?
И двамата ги купуваме![]()
>>> House Music <<<
Kupuva mi gi gadjety..ponqkoga az![]()
лошо няма момичето да ги купи но някак си мисля че момчетата го правят по стар обичаи![]()
Не страдам от психично разстройство - наслаждавам му се!
--- Анджелина Джоли ---
![]()
http://prikachi.com/files/383986m.jpg
обикновено мъж ми.. случвало се е и аз, но в повечето случаи ме мързи
Собственост на Canis_Dirus
PSORED MEN MOMI4ETO VINAGO TRQBVA DA IMA PREZERVTIVI,ZA6TOTO NE ZNAE6 V KAKVA SITUACIQ MOJE6 DA POPADNE6...A PUK TIQ DETO SE SRAMUVAT DA SI KUPUVAT DA NE PRAVQT SEX![]()
Различни хора - различни мнения. Някои казват "И двамата правим секс,значи отговорността е обща и заедно би трябвало да купуваме презервативите (или поне да си делим разходите)", някои момичета са на мнение "Като иска да ми го вкарва,ще купува презервативите", а трети "АЗ ще забременея ако нямаме кондоми, значи аз ще ги купувам".
Това не е голям проблем - както се разбере двойката (или както се стекат обстоятелствата), така става. Например в нашата връзка приятелят ми купува презервативите, но не бих имала проблем ако и аз ги купя няколко пъти (по-точно ще имам само финансовия проблем). Както си решат двамата - така![]()
ми ние си ги купуваме обикновено заедно,така има дискусии кой какви искасамо понякога купува единия от нас когато нямаме вазможноаст да отидем заедно и има риск да останем без
![]()
Аз съм човекът, когото тормозеше като малък
Аз съм човекът, който ти изглеждаше жалък
Аз съм човекът, който те отвращаваше
Аз съм човекът, на когото се подиграваше
Ти мислиш, че е готино да си свиреп,
Но и аз съм Човек - като теб.
аз винаги си купувам да имам в мен, пък ако "партньора за вечерта" има - ползваме или неговия или моя или и двата хаха![]()
зависи някой път купувам аз друг път приятеля ми..няма нищо срамно да си купиш презерватив![]()
това 4е имам путка,не ме прави путка!!!!!!
Мама или баба-зависи кой ще ходи до аптеката![]()
Got a feeling that I can't resist to,from the moment I laid my eyes on you,honey tell me what you wanna do,cause my heart is getting lost inside of you.
priqtelqt mi e mnogo tochen v tova otnoshenie \/ sluchvalo mi se e i az da kupivam , no beshe samo vednyj.spored men i dvamata trqbva da mogat da kupuvat , tova e sigurnost i za dvamata .a otnosno srama , na moq ne mu e problem da mi kupuva prevyrzki i tamponi ot magazina ... spored men zavisi ot vyrzastta na momcheto i momicheto
Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...
http://mon3y.hit.bg/
Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж
Taka eПървоначално написано от no_more_pain
Ama po princip i pri men mom4eto gi kopuva vinagiIli pone v pove4eto slu4ai
![]()
Mmm.. ne mislq che samo momcheto trqbva da kupuva prezervativite.. vypreki che do sega ne mi se e nalagalo da kupuvam az... priatelq mi kupuva :P
az samo dvapati sam kupuvala, ina4e toi![]()
Първоначално написано от ™G-Baby™
И двамата купуваме.
2matato nie si znaeme durex e markata
redno e i momicheto i momchety da kupuvat prezervativi..nqma ni6to sramno v tova..ne6to suvsem estestveno si e..az lichno vinagi si imam edin v men za seki sly4ai
When boys stop being assholes...I'll stop being a bitch... (sun)
Nqma za kakvo da te e sram, vse pak tova e normalno, no e dobre i dvamata da kupuvate
Абе момичета засрамете се - как може да разчитате само на презервативите които е купил приятелят ви?Ами ако е забравил?Какво срамно има в това да си купиш презерватив - същото като да си купиш превръзки или тампони.СРАМ И ПОЗОРПък и в крайна сметка тоя който може да забременее не е той - ще се оттегли пък ти си гледай бебето или прави аборт.Бъдете отговорни и не се срамувайте да си купите кондомче.Пък и тези които той е купил може да не стигнат, така че и ваще няма да са в излишък
![]()
Не за вражда, за обич съм създадена!