.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 35 от общо 35

Град
    The endless river
    Приятелството е къде къде по-ценно.Ако някоя е толкова нагла и проста да ме накара да избирам между двете ще и тегла една и ще ме е било срам,че съм и обърнал внимание
    The grass was greener
    The light was brighter
    The taste was sweeter
    The nights of wonder
    With friends surrounded
    The dawn mist glowing
    The water flowing
    The endless river

Forever and ever

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Az si mislia 4e bih izbrala liybovta(ako vruzkata e naistina seriozna de ne niakvi mimoletni za po 4-5 meseca). Bih izbrala nego za6toto sled kato sme zaedno zna4i toi mi e i priatel i liybovnik i iskam da budem zaedno dulgi godini.Az mislia 4e priatelstvoto e tova koeto otminava a liybovta ostava za6toto vse pak ne me4tae6 da prekara6 starinite s priatelite si a s 4oveka koito obi4a6.Osven tova priatelstvoto moje da se prekusne za izvesten period ot vreme i kogato otnovo podnovite kontakt ne6tata da sa si su6tite kato predi dokato tova v liybovta ne stava.

Estestveno v tvoia sly4ai postupkata my e napulno logi4na kato se ima predvid 4e e na ne pove4e ot 16-17 i tova koeto tursi na tozi etap sa zabavlenia i novi izjiviavania a ne seriozna vruzka koiato spored negovite predstavi go ograni4ava.

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Гаджето е до един момент, а приятелите за много повече...и по принцип съм на този принцип но напоследък, нещо се обръщат нещата....гаджето ми сякаш стана най-добрия ми приятел..с него споделям повече отколкото с всеки друг

Аз горе долу прекарвам свободното си време по равно с моите приятелки и с моито сладурче, защото и на тях и на него държа и ако ги загубя и нещо ще ми липсва...
    Пп: Ако си искала той да е нон стоп с теб е нормално неговите приятели да негодуват срещу теб
    Сърцето ми плаче, крещи и не спира...

Цитирай Първоначално написано от SWASTICA
    Няма приятели,естествено,че приятелката си за нея бих ги зарязал до един всичките(който ги нямам хах)!
    az ne samo 4e ve4e nqmam priqtel ami i priqteli po princip nqmam

Цитирай Първоначално написано от slun4ice
    Az si mislia 4e bih izbrala liybovta(ako vruzkata e naistina seriozna de ne niakvi mimoletni za po 4-5 meseca). Bih izbrala nego za6toto sled kato sme zaedno zna4i toi mi e i priatel i liybovnik i iskam da budem zaedno dulgi godini.Az mislia 4e priatelstvoto e tova koeto otminava a liybovta ostava za6toto vse pak ne me4tae6 da prekara6 starinite s priatelite si a s 4oveka koito obi4a6.Osven tova priatelstvoto moje da se prekusne za izvesten period ot vreme i kogato otnovo podnovite kontakt ne6tata da sa si su6tite kato predi dokato tova v liybovta ne stava.

Estestveno v tvoia sly4ai postupkata my e napulno logi4na kato se ima predvid 4e e na ne pove4e ot 16-17 i tova koeto tursi na tozi etap sa zabavlenia i novi izjiviavania a ne seriozna vruzka koiato spored negovite predstavi go ograni4ava.
    i az sam s teb v tova otno6enie za lubovta i priqtlite ama ne mojax da go obqsnq na drygite.
    ami toi ne e takav da xodi i da tarsi.................... i nie s nego sme ot mn vreme zaedno ima nqma po4ti 4 god taka da e kaje(e malki prekasvaniq 6toto i dr pat e kasal s men ama nz )

priqtelite sa nai-vajnoto ne6to za men... i ne bih gi prenebregnala zaradi kogoto i da bilo... dori zaradi gadjeto... za6toto te sa tezi koito 6te te podkrepqt kogato skysate (eventualno)
    НЕ НА СЕКСА В РАННА ВЪЗРАСТ!!!!!!!!
    ИЗЖИВЕЙ ДЕТСТВОТО СИ ПО НОРМАЛЕН НАЧИН!

{ако смяташ, че не е нормално децата да правят секс, сложи това на профила си}

Еми зависи си от приятелите,но ако ти е повече от термина "най-добър приятел,приятелка" (имате някаква много специална връзка помежду си) със сигурност трябва да избереш него,защото любовта според мен е мигновенно чувство,докато приятелите са тези,които винаги ще бъдат с теб.Всичко в живота е един огромен и скучен кръговрат,докато приятелите остават с теб през този кръговрат Все пак аз се опитвам да поддържам равномерни отношения и между "най-добрата си приятелка" (чувствам я като нещо много повече,но все още не съм намерила думи за нея,сори ) и между гаджето си,защото те са хората,които изграждат и мен,и моето творчество Софе,Хрисе,обичкам ви!

Град
    kadeto iskam

Re: Приятелите или гаджето - вечната дилема, кой ще победи??

[quote="coteto"]Priqtelite ili Gadjeto ve4nata dilema koi 6te pobedi???
    Ako trqbva da izbiram az bix izbrala gadjeto si(koeto go nqmam ve4e)spored men priqtelite si gi ima ve4no no lubovta ne e ve4na.
    Imenno!!! Nikoga ne trqbva da prenebregva6 priqtelite si stiga da sa istinski de! zaradi kogoto i da e bilo
    Priqtelq ti qvno go znae tva i e napravil pravilniq izbor

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    зависи от гаджето...ако трябва да избирам,ще избера приятелите...бсъщност веднъж ми се беше слу4ило да го правя...избрах гаджето,а той после се оказа неода4ник...приятелите ми ми казваха да го оставя ,но нали знаеш...любовта е сляпа Без приятели поне аз съм нищо Гаджето мога да си го намеря по всяко време

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си