- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Приятелите или гаджето - вечната дилема, кой ще победи???
Приятелството е къде къде по-ценно.Ако някоя е толкова нагла и проста да ме накара да избирам между двете ще и тегла една и ще ме е било срам,че съм и обърнал внимание![]()
![]()
The grass was greener
The light was brighter
The taste was sweeter
The nights of wonder
With friends surrounded
The dawn mist glowing
The water flowing
The endless river
Forever and ever
Az si mislia 4e bih izbrala liybovta(ako vruzkata e naistina seriozna de ne niakvi mimoletni za po 4-5 meseca). Bih izbrala nego za6toto sled kato sme zaedno zna4i toi mi e i priatel i liybovnik i iskam da budem zaedno dulgi godini.Az mislia 4e priatelstvoto e tova koeto otminava a liybovta ostava za6toto vse pak ne me4tae6 da prekara6 starinite s priatelite si a s 4oveka koito obi4a6.Osven tova priatelstvoto moje da se prekusne za izvesten period ot vreme i kogato otnovo podnovite kontakt ne6tata da sa si su6tite kato predi dokato tova v liybovta ne stava.
Estestveno v tvoia sly4ai postupkata my e napulno logi4na kato se ima predvid 4e e na ne pove4e ot 16-17 i tova koeto tursi na tozi etap sa zabavlenia i novi izjiviavania a ne seriozna vruzka koiato spored negovite predstavi go ograni4ava.![]()
Гаджето е до един момент, а приятелите за много повече...и по принцип съм на този принцип но напоследък, нещо се обръщат нещата....гаджето ми сякаш стана най-добрия ми приятел..с него споделям повече отколкото с всеки друг![]()
Аз горе долу прекарвам свободното си време по равно с моите приятелки и с моито сладурче, защото и на тях и на него държа и ако ги загубя и нещо ще ми липсва...
Пп: Ако си искала той да е нон стоп с теб е нормално неговите приятели да негодуват срещу теб
Сърцето ми плаче, крещи и не спира...
i az sam s teb v tova otno6enie za lubovta i priqtlite ama ne mojax da go obqsnq na drygite.Първоначално написано от slun4ice
![]()
![]()
ami toi ne e takav da xodi i da tarsi.................... i nie s nego sme ot mn vreme zaedno ima nqma po4ti 4 god taka da e kaje(e malki prekasvaniq 6toto i dr pat e kasal s men ama nz )
priqtelite sa nai-vajnoto ne6to za men... i ne bih gi prenebregnala zaradi kogoto i da bilo... dori zaradi gadjeto... za6toto te sa tezi koito 6te te podkrepqt kogato skysate (eventualno)
НЕ НА СЕКСА В РАННА ВЪЗРАСТ!!!!!!!!
ИЗЖИВЕЙ ДЕТСТВОТО СИ ПО НОРМАЛЕН НАЧИН!
{ако смяташ, че не е нормално децата да правят секс, сложи това на профила си}
Еми зависи си от приятелите,но ако ти е повече от термина "най-добър приятел,приятелка" (имате някаква много специална връзка помежду си) със сигурност трябва да избереш него,защото любовта според мен е мигновенно чувство,докато приятелите са тези,които винаги ще бъдат с теб.Всичко в живота е един огромен и скучен кръговрат,докато приятелите остават с теб през този кръговратВсе пак аз се опитвам да поддържам равномерни отношения и между "най-добрата си приятелка" (чувствам я като нещо много повече,но все още не съм намерила думи за нея,сори
) и между гаджето си,защото те са хората,които изграждат и мен,и моето творчество
Софе,Хрисе,обичкам ви!
![]()
[quote="coteto"]Priqtelite ili Gadjeto ve4nata dilema koi 6te pobedi???
Ako trqbva da izbiram az bix izbrala gadjeto si(koeto go nqmam ve4e)spored men priqtelite si gi ima ve4no no lubovta ne e ve4na.
Imenno!!! Nikoga ne trqbva da prenebregva6 priqtelite si stiga da sa istinski de! zaradi kogoto i da e bilo
Priqtelq ti qvno go znae tva i e napravil pravilniq izbor
зависи от гаджето...ако трябва да избирам,ще избера приятелите...бсъщност веднъж ми се беше слу4ило да го правя...избрах гаджето,а той после се оказа неода4ник...приятелите ми ми казваха да го оставя ,но нали знаеш...любовта е сляпаБез приятели поне аз съм нищо
Гаджето мога да си го намеря по всяко време
![]()