Цитирай Първоначално написано от KATETO1aeg
Съжалявам , ако изказванията ми не звучат достатъчно зряло..Но в крайна сметка не съм оратор и смятам ,че не това е най-същественото !Смятам за по-належащо да се фокусираме върху проблема . Вижте , нека да се разберм адресирала съм темата , към младите мислещи хора , не желая да ангажирам вниманието на безразлични и безлични хора !
Някой , ако иска да изкаже гласа си ТРЯБВА да е оратор , за да изкаже мнението си както трябва. Ето 3 поста си написала не мога да те разбера за какво искаш да се вдига бунт ... искаш да се вдигнат заплатите на учителите , а аз искам да се вдигнат заплатите изобщо!!! Дай да подкрепим това ... не искаш да ти отменат ваканцията - детска работа , това е най - дребното.. искаш да няма матури , а аз искам нека всеки да покаже знанията си. На тебе харесва ли ти как селяните (по местоживеене говоря) с дипломи 6.00 изкарани благодарение на кокошки и прасета влизат в училищата след 8 клас където си поискат , а тези от градовете са се трудили за тези оценки?! Защо тези , които завършват обикновенно СОУ имат 6.00 диплома и каднидастват и изкарват 3 на изпита влизат , а тези които имат 5 на изпита , обаче имат лоша диплома не влизат... ЗА МАТУРИТЕ СЪМ! Нека да надигнем глас за образователната система да я променим .. не може история на България да се учи чак в горните класове (то има и в ниските , ама е много набързо) и т.н. И ако си здравомислещ човек ще разбереш , че никой не го интересува. Виж учителите надигат глас , спряха се часовете и пак не желаят да говорят с тях , а едва ли ще говорят с деца ние не даваме нищо на държавата!