Еми наще вече хич ги няма.От няколко години са скарани не са развдени.На 13 г докато бърниках тела на баща ми намерих СМС от няква си к*рва "обичам те мнго овърни се при мен обичам те моля те".веднага питах баща ми какво е това той каза еми явно някой е объркал номера но аз познавам кога лъже.тамън отивахме на плаж 3-та щото тва беше първата година от както живеем тук.казах на майка ми тогава тя неказа нищичко,но ся е напрао...има познати в мтел проследи от де е и се оказа от града в който живяхме преди (а той каза че смс е от петрич).после се появиха още куп проблеми и т.н.ся наще не са разведени ама баща ми живее някъде дори не съм го питал.чувам се с него само когато искам пари.говорят си рядко защото той избягва майка ми и идва когато тя е на работа.майка ми не е от тези дето първи се извиняват и по принцип е мн корава но баща ми ако беше обяснил нещата без лъжи щеще да му прости но сега ...когато той идва или ми звани по тела ме пита кво иска и тем подобни.ам заабраих че по празници не е при нас та колкото и да е смешно понякога ми става мн гадно защото ей това ще ми са спомените от цялото детство.искам нещата да се приключат но знам че ще продължават още което мен обърква.казвал съм им или ново начало или край защото ми писна от всички помии но се продължава.майка ми по едно време искаше да се развежда ама аз я разобедих (1 год и пол) с желанието работите да отминат и тези емоций да са временни ама май аз съм виновният че не си затворих устата когато трябваше а?а сега търпя всичко?и всичко се овтаря всеки ден звъня ли ти кога какво по кое време...нз ко да прая и двамата неотстъпват по точно на баща ми не му пука мн мн за нас