Значи казвам ви кво е станало напрао съм в бахти параноята не ми се е случвало до сега такова нещо .. значи запознах се с едно момиче което дойде в моя клас тая година и напрао незнам кво ми стана зех че хлътнах .. появи ми се онова чувство което не ми се е случвало от бая време .. реших че трябва да я опозная .. в случая стана така че тя си има приятел от 2 години .. а пък приятелят й е приятел на един от мойте най-добри френдс .. и така стана че тоя моя приятел ми каза че гаджето на тая която ми харесва и изневерява постоянно и тя нищо не знае а пък в същото време ми говореше на мен колко мн иска да е с него да се оправят (Защото бяха скарани) говореше ми неща от сорта на .. с него искам да си имам някой ден дете .. да изградим бъдеще и т.н .. говорим за момиче на 17 години .. след това със всеки изминат ден се опознахме по-добре и по-добре .. виждах я как се надяваше на приятеля си да се оправят казваше че е верен и т.н а пък в това време знаех че й изневерява .. така един ден беше преди 2 3 дена реших да й го кажа щото не издържах повече .. мисля че се влюбих в нея и исках да бъда с нея каквото щеше да стане .. обаче стана така че и казах помолих я да не казва че съм бил аз тоя който е казал щото щеше да стане много лошо .. и тя каза .. стана така че се скарах с един от най добрите ми приятели .. а след като й казах какво е станало какво е казал тоя моя френд (каза ми с тебе неща да имам нищо общо с такиа хора дет предават приятелите не искам да си имам работа) и тя накрая само ми каза .. съжелявам че развалих нащо приятелство .. съжелявам и за твоя приятел .. нищо друго .. не съм и казвал директно че я харесвам и т.н но мисля че сама се е сетила .. но незнам дали и тя би имала някви чувства към мен не мога просто да разбера .. а пък не ми стиска да отида да и кажа сичко квото чувствам.. защото си представям че ще ми откаже виждайки че неска се е събрала с приятеля си .. и просто незнам какво да правя .. в параноя съм .. днес например въобще не и говорих а тя ме гледаше и нищо аз се праех че не ми пука .. и тя след това ми писа само в скайп да ме пита дали съм там .. аз не и отгворих.. незнам какво да правя!!??!?! да и кажа ли че разбрах че въобще не и пука за мен и че само съм се надявал?!?!.. мисля че не е знаела че я харесвам а пък доста време сме заедно .. приказваме и т.н ... или пък какво мога да направя за да направя така че да разбера дали ме е харесвала въобще ?!?! или дали пък съм можел да имам някакъв шанс .. незнам кво да правя.. някой ако може да помогне