- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Оставка! Оставка!
Тоя отдавна трябваше да се е махнал!Изобщо не става за министър!
хъхъ..
Кажи ми един дето става?Първоначално написано от Shadow_Walker
Аз предлагам да свалим цялото правителство
Събираме пари за оръжие и ще ги гърмим. А ако искате по интелигентно ще ги обесим пред Народното събрание
![]()
ЗА СЪМ!
Това са нашите учители,вярно ,е че има някои,които НЕ ЗАСЛУЖАВАТ увеличение,но поне едно 70% от нашите даскали заслужават 100% увеличение и аз предлагам да ги подкрепиме!
трябва да се свали министара от власт!
трябваше отдавна да го свалят този глупак,защото той,неговите подтчинени те и техните семейства а и изобщо сички "ВИСШИ СИЛИ"
си пълнят гушите,а после казват,че за нашите лекари,учители и...т...н...
че нямало пари да им увеличат заплатите,аз мисля,че отдавна трябваше тоя мoшенник да го махнат от властта,и сега вече трябва да се направи нещо ,за да се свали!
на нас ни трябват повече хора като БОЙКО БОРИСОВ!
само той се оказа свестен,сички други са пълни боклуци!
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Принципно всичките не стават, но въпроса е
кой ги е избрал...И като си отговорите на този въпрос
ще разберете, че няма място за недоволство...
въпреки, че всичко е нагласено.
namina го е написала доста добре, но стигаме
до извода, че ни трябва ново правителство...
И като гледам всики ще почват да стакуват![]()
Може и ние да се присъединим,
щото после ще ни го изкарат това време
през, което стачкуват през ...... носа....
Remember to keep yourself alive,there’s nothing more important than that!
Reality is wrong. Dreams are for real.
Съгласен съм с всичко ДО частта в която се споменава Дон Бойко БорисовПървоначално написано от namina
![]()
Познайте какво! И аз съм ЗА! Знаете ли... днес ми се наложи да съм в училище, защото посрещахме някакви холандски учители. Видях се с учителите ми и трябва да ви кажа, че някои от тях плачеха. Никога не съм се чувствала толкова гадно както, когато ги видях. Казах им това, което мисля за стачката и то не, за да ги успокоя, а защото това наистина мисля. Наистина- достоен труд, достойни заплати!!! Солидарна съм с учителската стачка. Та да се върна към холандците. Питахме тези хора какво представляват холандските ученици. Чух такива неща, които не предполагах, че ще чуя от учител в развита държава. Пълна апатия към всичко- към учителите, към учебния процес, към случващото се в училище. Тези хора не знаят как да мотивират учениците си. Мъчно ми е като знам, че тези хора, които нямат подход към учениците си взимат многократно колкото нашите учители. Говорихме с тях и за стачката, и за техните заплати и въобще мястото им в обществената йерархия. Много по- различно от тук! За жалост, нашите учители, поне моите, които са на светлинни години от техните, вършат си работата, могат да накарат един ученик да ЗАОБИЧА предмета им, не получават нищо в замяна освен удовлетворението от добре свършената работа. Но това удовлетворение къща не храни. Днес бях на учителския протест пред Александър Невски и после пред Министерски съвет. Нямате си на представа колко учителите оценяват нашата подкрепа. В момент, в който правителството се опитва да противопостави различните професии( шофьори срещу учители срещу лекари), тези хора имат нужда от подрепа. Трябва и ние да направим нещо
Само дето моите даскали заслужават не 100, а 200% увеличение! МОН НА САПУН И ВЪЛЧЕВ В ГЪЗЪ НА А`ТУИН!!!`
http://images.encyclopediadramatica.com/images/c/cd/Chris_Hansen_Says_Hi.gif[/img]
Първоначално написано от ^Santra^
на пълно съм съгласна със САНТРА кажи кога къде и аз съм на стачката!
защото нашите учители поне по-голямата част от тях 70% поне заслужават не 100 а 200% увеличение на заплатите!
те са нашите учетели трябва да ги подкрепим!
нашите учители са едни но най-добрите!
трябва да направиме нещо в името на нашите учители!
примерно нашата учителка по-математика мината година беше заместин директорката наистина беше много много строга,но беше добър учител това е не само моето мнение а почти на целият клас!
аз много я уважавах нищо че беше стога!
повечето от учителите преподават добре но я си помислете със 30 подрастваш теенове и на вас ще ви се дигне кръвното.
например нашата класна е такава душица че заради някой глупаци от моят клас миналата година 2 пъти беше наказана щяха да я изгонятг щеше да си изгуби работата но въпреки сичко тя ги защити не веднъж не 2 пъти на учителките съвети!
ето това е истински учител който прави сичко за класа си и който трябва да има уважение от цялото училище!
и тя може би е една от най-добрите да не кажа и най-добрата учителка в цялото даскало,и не го казвам защото ми е класна
тя е наистина човек който заслужава не само увеличение 100% ами и уважение от цялото даскало и не веднъж кретените са и дигали кръвното даже веднъж се разплака от напрежение но пак ги защитава.
тя е спечелила уважението ми и обичта ми към нея още от първият ден в койта се запознах с нея.
+1Първоначално написано от Shadow_Walker
...Φταίει η καρδιά μου που σου λέει σ' αγαπώ (h)
+1Първоначално написано от Shadow_Walker
...Φταίει η καρδιά μου που σου λέει σ' αγαπώ (h)
AВЕ ХОРА НА МЕН МИ СЕ СТРУВА ЧЕ СКОРО И НИЕ ЩЕ СТАЧКУВАМЕ!
ДА НИЕ СЕДМОКЛАСНИЦИТЕ И ДВАНАЙСЕТОКЛАСНИЦИТЕ СМЕ НАЙ ПРЕЦАКАНИ БАТЕ!!! ГУБИМ ЦЕННО ВРЕМЕ!!!!!!!! МАМА МУ СТАРА!![]()
Първоначално написано от bqsna_teenagerka
е ние какво да направим?![]()
![]()
Първоначално написано от Shadow_Walker
еми за съжаление си праваПървоначално написано от bqsna_teenagerka
![]()
=D> =D> =D>Първоначално написано от ArTanDra
То4но!То4но!
![]()
И аз съм твърдо ЗА оставката на министъра на образованието! Та той не е никакъв министър! Няма си и на представа от образованието и от това, от което се нуждаят учениците. Няма никакъв подход и взима абсурдни решения, от които потърпевши сме ние учениците и учителите. Оставка!
You only see what your eyes want to see
How can life be what you want it to be?
You're frozen, when your heart's not open!!!
namina, много са тези учители. Впчеталението, че учителите не са добри и, че не си вършат добре работата, че са безотговорни, и, че не им пука за учениците се създава от единични и изолирани случаи. Някой като слага под общ знаменател учителите като ги определя като недобре вършещи работата си, дали се сеща за всичките олимпиади- международни, всичките състезания, дали си мисли, че както се казва в една реклама "шампионите тръгват от училище". За себе си мога да кажа, че открих това, което наистина мога да правя благодарение на един учител. Вкъщи ни възпитават, в училище се оформят характери. Някой дали си мисли, че всяка година се провеждат олимпиади, участниците, в които се подготвят също от тези хора. И то не в часовете, а след тях- някой плаща ли им за това? Не говоря за сиповете, защото те са платени. Не е честно- аз лятото работех за повече пари месечно от тях!
тоя измислен путйо как го сложиха един дикимаус знае...
*вади снимка на госпожа даниел вълчев и храчи по нея*
...ммм храчка
:P ГОРД ШИЗОФРЕНИК АУТИСТ!! :PПървоначално написано от ^Drama^Queen^
който иска да организираме и ние учениците стачка пред НАРОДНАТА БИБЛИОТЕКА А МИНАВА И ПРЕЗ НДКАда им покажем че сме със наште учители!
давайте хора да се дигнем на бунт заради нашите учители!
Това стачката е ... подкрепям даскалите, наистина не заслужават тези мизерни пари, все пак знам какво става в часовете и какво изтърпяват, но.. не всички учители заслужават по-голяма заплатаВ моето даскало има учители, които ни дават да си правим в час каквото си поискаме.. в един от часовете редовно цъкаме карти пред даскала, ако искаме може и да не бъдем в час...
Миналата година в един друг час бяхме на същото дередже..
Има даскали, които пък не умеят да преподават..
Или такива, които са луди(това е така, потвърдено е и от ръководството, но не може да ги уволнят, защото били представили някакви болнични и т.н). Има хора, които си заслужават парите, но според мен това са не повече от 40% от учителите...
А бтв аз не уча в някое квартално даскало, напротив даскалото ми е елитно.. даже заедно с немската и още малцина училища не стачкуваме, за да не подронваме името на училището ни...![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Това е начин нека бъдем солидарни с тях.Първоначално написано от namina
Той ще го научи,ти пък ще го научиш него,аз ще те науча тебе,онзи пък ще научи мен-благословен да бъде този ден,когато всеки заблуден от лъча на познанието бъде озарен.
Първоначално написано от malone
ами давайте тогава какво чакаме трябва да ги подкрепиме!!!!![]()
![]()
![]()