- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- първа предложение-провал
ами чудех се дали е нормално първото предложение направенокъм момичето което харесвам да се окаже провал-тя да ми одкаже
![]()
ми не попринцип не е нормално ако и тя те харесва.. поне на мен не ми се вижда нормално![]()
Животът е адът описан в Библията!
Няма правило, според което понеже предлагаш за първи път не може да ти откажеВажното е да не се отчайваш и да не се сдухваш. Честито вече си в играта
![]()
mi normalno e ,pri uslovie 4e ne te haresva.
ot opit znam 4e kat te otrezat nqkolko pati pridobivash opit i ve4e znaesh kakvo da kazvash i kakvo ne,kakto kaza death proof-ve4e si v igrata1
Ами може би момичето наистина не те харесва а може би ти не си казал/направил нещо добре.. човек се учи![]()
ako si izbran za "mr sexy na zemqta",kategori4no nqma na4in da ti otkaje!!!![]()
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
Естествено 4е винаги има вероятност да ти откаже няма зна4ение за кои път и предлагаш.
За последен път ще почукам на вратата ти.
За последен път ще ти кажа- ''Обичам те''.
За последен път ще ти кажа -''Съжалявам"
За последен път и после ще изчезна завинаги...
Няма нормално и ненормално . Може да те среже , но не винаги причината е в това че не те харесва . Жените са странни животни , може да те среже щото не е готова за връзка , щото не иска гадже , щото е яко срамежлива или пък иска приятел до себе си от колкото любовник . Причини бол...
За всичко си има първи път!
И никой не ти е казал,че той трябва да е успешен.
Light The Universe
Първоначално написано от death proof
Съгласна!Първоначално написано от Valar
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
Ми напълно е възможно, като нямаш опит, не си уверен пък и ако момичето не те е харесвало...
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
Възможно е!Всичко е възможно.Не се притеснявай,не винаги чувствата са взаимни.Ще дойде момент,в който ще предложиш на момиче и тя ще приеме.