- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Родителите ви знят ли че пушите ?
Искам да ви питам родителите ви знят ли че пушите ? Ако знаят , как реагираха , когато им казахте/ви хванаха? Ако не знаят , бихте ли им казали ?
Mi maika mi znae i me nabara dni predi rojdeniq mi den minalata godina...izvika me v staqta i mi kaza dali imam da i kazvam ne6to i az i priznah...sled koeto kaza pu6i to si e za tebe no ako iskam da gi otkaja tq moje da mi pomogne...A pak ba6ta mi se prai na udarenOb6to vzeto mina bez boi i bez nakazaniq
![]()
Наще знаят,пуша пред тях,ми баща ми разбра веднага след първата ми цигара,а майка ми-малко скандлаи,ма после и мина...
Имаше един кратък период от време, през който пуших... съвсем леки цигари. Колкото тотално да се отвратя от тях. Майка ми не знае.
Но преди това ме беше подгонило любопитството и покрай пушачите около мен опитах доста марки цигари (включително и най-престижните)... та за това съм й казвала. Но понеже тогава ме посъветва никога през живота ми повече да не опитвам цигара, реших да й спестя продължението на историята, описано по-горе...![]()
When I love, I love.
Znaqt, na maika az i kazah a tq na tatko e toi o6te se pravi 4e ne znae no ina4e pred maika si pu6a
Ами беше ми интересно и питах , нужно ли е да се отяждаш ?Първоначално написано от Whisskas
мм майка ми знае за цигарите само .. не задруго .... баща ми незнае нищо ...
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
emiii ne ama na ednata mi best fr maika i q hvanala i trugnala da se obajda na na6te ma se e razminalo....![]()
![]()
![]()
Children are lovely, before they get ugly
and learn to do bad stuff.
Flowers are pretty, before they get shitty
and they rot and turn to dust.
Единствено майка ми зане,че пуша..но дори скандал не ми е вдигала...супер спокойно го прие..той и баща ми сигурно предполага за този мой порак...но си мълчи човека...![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Майка ми знае ,но не ми е удобно да пуша пред нея, въпреки 4е съм по4ти на 18![]()
ako razberat sha me pribiqt.. az s tia 4obani ne si govora izobshto... osven "daite mi pari" i "shte se pribera utre ne me 4akaite"
offffff...mi maika me sbara predi nqkolko dena....predi vika6e,4e bilo normalno za mota vazrast,a kat me sbara,i ma nakara da i obe6aq 4e poe4e nqa pu6a,az i obe6tax,maaaa...sled 4as pak bex na kafeto s kafe i cigara v raka.....![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от Whisskas
Същото.Е,освен за салвията щото не съм пушила,а за херото не знаят ест.-Боже опази!!!А,и маика ми веднъж ме хвана да си чертая на учебника по биология,беше доста shit.
emi na6te znaqt..ne sa mnoo o4arovani kakto vseki roditel..ama izbora si e moi![]()
Don't confuse hate with jelousy...bitch!
Az im kazah.Bqh 9 klas.Maika mi se be6e malko napila bqhme se sabrali za nqkav praznik i i kazah da mi dade edna cigara tq mi dade i taka...
Next Time I`ll be True...
znaiat daje dokato u4eh mi davaha pari za cigari no as pret tiah ne pusha zashtoto mi e ne udobno (kofti)
za cigari razbra kat po4nah da i zimam cigari kat nqmah a pyk za joint nikoga ne sym se kril vijdala e sviti cigari na sqkade sym gi ostaval iz ky6tata pitama kvo e tva i az i kazah ko sa prai6 na luda 6te kai6 4e neznae6 list4etata mi e vijdala si4ko ama nqma kvo da mi kajat golqma rabota
If you can hear me, I need help I'm caught and
I'm stuck and I'm trapped in me self don't understand
This fucked off hand that G. delt lazarus help
Me cause he's hazardous to T's health.
I'm a psycho baby
It's about to drive me crazy
znaqt.emi pitaha me napravo i az im kazah,no za sega pu6a samo pred maika mi.pred ba6ta mi ne mi e udobno
Всичко,което не съм-прости ми!С всичко,което съм-приеми ме!С цялата си обич-изгори ме!С цялата си нежност-прегърни ме!Със страшния грях-прелъсти ме!
Да
znaqt,ami az si izlizam i otivam da py6a...kato se vurna miri6a to e blizko do akula...
Във всеки един от нас се крие някой друг,намери го и го опознай,спаси го и ще спасиш света!
Знаят, ама ми е неудобно да пуша пред тях и избягвам и да ме виждат![]()
In this white wave .. I`m seeking .. In this Silence .. In this white wave .. In this Silence I`ve believe ..
ami znaqt i dvamata a kato me hvanaha mi sprqha djobnite (misleha si 4e 6te gi spra) ama togava ne samo cigari pu6eh i drugo (na puk) sega znaqt ama ne pu6a pred tqh a i vurnaha mi djobnite ^^![]()
...You are trying to take me,they are trying to make me.This is the only,give me the only thing.Tired of trying,I'm tired of lying.The only thing I understand is what I feel....
Dying_In_Your_Arms