- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Родителите ви знят ли че пушите ?
Много ясно, че ЗНАЯТ не са идиоти все пак!![]()
лИз-бЛиЗ
Първоначално написано от _Becko_
Your worst enemy is your self
Will you fight, or give in?
emi bashta mi ne znae nikfa ideq si nqma 100% daje ne mu e minavalo prez akyla a maika mi 100% se dose6ta 4e pui6a 6ot se kat mi vleze v staqta vika:"smyrdi mi na cigari" ili kat se priber ot vyn pak me nadu6va ama ni6to ne kazva 6toto mn dobre znae 4e ne moje da mi zabrani![]()
ami ne znaqt, i sq se opitvam da gi spra doakto ne sa razbrali 6toto taka imam stimul, ina4e na mnoo pati sam si mislel da ima kaja ama psoel se razubejdavam s ideqta da gi spra
ina4e i da razberat absolutno n6 nqma da mi kajat daje 6te si pu6a pred tqh ama trqa gi spra mamka mu![]()
Първоначално написано от ЕPu
I'm like the ice that freezes in the rock and splits it apart.
Em ba6ta mi znae ma se prai na ydaren maika mi mi kupuva cigari...i tui baboka me prikriva po nekoi put...4udo rabota![]()
Съвършена в своето несъвършенство...
Майка ми си мисли, че пуша, а аз не пуша![]()
![]()
![]()
мама знае за цигарите
тате за чадела
ма аз цигари вече рядко пуша..
AbE XORA NE SI Susipvaite jivota nqma smisulrazberete go i po-dobre e da kajete na roditelite si ot kolkoto da kriete 6toto taka ni6ty nqma da postignete samo kudeto ot malki se razvalqte se pove4e i pove4e az ne py6a i mrazq cigarite py6a4ite py6eka si4ko yjasno e molq vi
![]()
Знаят че като малък съм се праил,знаят че съм шмурил и пушил ... амм вече не ме ебе тъй като не живея с тях![]()
![]()
![]()
Моля, тези които искат да ме питат за НВД диетата, да са с конкретни въпроси по диетата, не мога да правя на всеки по отделно диета!
абе помня че им казах преди 2 години че съм пробвалатогава и двамата ми казаха да правя каквото си искам , животът си е мой. Само да знам че било вредно и скъпо. Не ми трябвало да харча пари за глупости. От тогава са ми намирали запалки и цигари по джобове и чанти ма никой нищо не казва. Даже баща ми понякога ми иска цигари щото той нямал
абе печени са
![]()
mi da znaqt ot okolo 2 godini veche no ne pusheh pred tqh ...dokato edna fr mi vika che ne smeq da zapalq pred maika mi hfanahme se na baS otidohme pri mama kazah i mamo hfanahme se na bas che ne smeq da zapalq pred teb aii da pushim po edna cigara i tka a pred tati beshe dokato bqhme na kafe i mu kazah tati ne izdarjam shte zapalq![]()
Da roditelite mi zna1t 4e pu6e.pu6a si pred tqh ot blizo 2 god.ni6to ne mi kazaha kato razbraha.moje bi za6toto i dvamata sa pu6a4i.![]()
Аз да не съм луда да им кажа ако им кажа ще ме изгонат от нас!!
ВиЕ МъЖеТе СтЕ вАгИнАлИ За ЕбАнЕ ЗаГоРяЛи...............иМа СаМо ЧуКаЙ пАлИ
ne znaqt i nqma nujda da znaqt....
kolkoto po-malko znae roditelq tolkova po-dobre
Един живот Една борбЪ
Бира и шкмбе ЧорбЪ
na6te o6te mislqt 4e sam detstven-tva stiga![]()
start to thing like a normal person and suicide yourselfs
0 {http://allsp.com}
/ll\
/\
Слава Богу нямам такъв проблем, нито пуша нито ме влекът.Пробвал съм 2 пъти цигара но неми хареса.![]()
![]()
![]()
Ми мама знае и си пушим двете ама бащата се прай на ударен
да ,родителите ми знаят 4е пуша от няколко месеца..ми мн пъти майка ми ми е виждала кутията от цигари.запалки е виждала и един ден ми каза знам 4е пушиш да знаеш 4е е много лошо и т.н и вика ве4е не искам да се криеш от нас и да ни лажеш,прави каквото искаш но да знаеш 4е ти се трови6..и така ве4е си пуша с майка ми и е мн яко![]()
това 4е имам путка,не ме прави путка!!!!!!
0коло 3 месеца след като пропуших активно .. ( това стана преди 2 години и от тогава д0 сега по 10-15 цигари на ден ) нещо вкъщи стана дума за цигари и тя на майтап ме попита " абе ти да не пушиш " и аз викам ми да ... и така тя го прие не много нормално ( даже не ми се развика ) просто каза пуши по малко .. н0 аз пари за цигари няма да ти давам .. и имаше 1 период точно когато дигнаха цигарите в който джобните ми не стигаха за кутия .. .но пак се намираха начини![]()
НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<
ми майка знае ама се прай на ударена.. а татко май не знае![]()
Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx