- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Родителите ви знят ли че пушите ?
ми майка знае ама се прай на ударена.. а татко май не знае![]()
Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx
Abe nekfo qko e da znaqt roditelite. Smis ne ti praqt problemi ako si izkaje6 mnenieto i se obosnove6. Ina4e az pu6a ot 4 godini, kazah im predi 3 godini na moreto i maika mi vika samo Awe to nali vsqka glup[ost trq da se opita we. Споко! И така си мина всичко. Но като ме хвана преди 5 дена с йоинт ми се еба майката. Не я бях виждал да пла4е толкова... Мн 6ит мио беше.
emi moite neznaqt samo brat mi znai a toi e po golqm ot men s 4 godini i ne pu6i kat razbra napravo 6te6e da me ubii.maika mi e ne pu6a4ka a ba6ta mi pu6i no ako razbere za men naprao 6a me ubie brat mi vedna6 se izbazika s nego i toi otka4i ee ni6to ne mu napravi 6tot brat mi kaza 4e se 6eguva abe prosto nz ina4e i az predpo4itam maika mi i ba6ta i da znaqt ama ne iskam da riskuvam
ами просто си признах,оказа се 4е не е 4ак толкова фатално.само 4е след 1 седмица баща ми ме заплаши,4е ще ми спре издръжката,ако не ги спра.
и реших,4е след като не може да приеме истината,тогава ще знае това,което е искал да 4уе и дотам
не незнаят![]()
Мразя чалгата и всички около нея !
Майка ми знае и не ми прави проблеми, но баща ми разбере ли, считайте ме бездомен...![]()