Ta znachi...sajalqvam,4e pisha taka,no prosto nqmam izbor.. poprincip mi idva na 15-i ... ili okolo 15-i...iuli mesec mi doide na 6...pih mnogo vitamini sqkakvi.. iuli mesec na4aloto..a na 25 g.d pravih lubofff avgust mi 'doide' na 12..nqkakvo zacapvane kato cikal ama mn po malko..samo 1 prevruzka da sym izpolzvala za cql den..na dr den sleda nqmashe ot cikala ..napravih si test na 25 avgust koito beshe otricatelen.. molq se naistina da e bilo taka [-o< i mi doide na 5-i ... sled kato pih kanela i mlqko... imah bolki v gyrdite i t.n PMS-to si go imashe...korem4eto mi se podu..dosta.. ili nadebelqh nz..ponqkoga mi stava losho..no ne hodq 4esto do toaletna..ne qm koi zn kolko... a veche 2 meseca i nqkolko dni ot kakto pravih sex..ta vyprosa mi e gyrdite prez cqlata bremennost li te bolqt..i sled kato go vidqh,4e se izhvyrli dva puti...vyrhu men *ako ima zn kyde* moje li da sym bremenna ...????? i gyrdite prez cqlata premennost li te bolqt..??? iii dali imam cvetna bremennost.. ? ? ? ? krem4e...mislq,4e ti bi mogla da mi pomognesh...?

т.7
кремчето