- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Нужно ли е ??
Междодругото, тоз който ти е на аватара някога ми беше любим, като го видях си пуснах няколко негови парчета.Първоначално написано от `Death`Whore``
Фреди е жив![]()
Разбира се, в сърцата ни.![]()
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Дам и ще си остане вечно млад в спомените ни.Първоначално написано от `Death`Whore``
Аз трудно мога да имам спомени за него...малка съм...но важното е, че е оставил нещо, оставил е музиката, която кара много хора да го обичат. Ако погледнем по-философски на темата за смисъла на човешкия живот, може би е този - да оставиш нещо след себе си.
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Аз не виждам смисъл. Ако се използват качествени презервативи, шансът да се скъса и изключетелно малък, така, че според мен не е нужно да се използва и друо...
е няма как да забременееш ако е с презерватив и той не се е скъсал.това е невъзможно.![]()
Шибайте си се с презерватив,не свършвайте в момичето и няма никъв шанс да забременее..![]()
vinagi moje6 da pie6 i protivoza4ata4ni za da si po spokoina!
Това е и моят отговорПървоначално написано от My_Dear
С тази разлика, че досега не сме имали нито веднъж проблеми с презерватива.
Смятам за малко незряло и безотговорно да се тварди, че като го правите без презерватив и той го извади преди да сварши всичко било наредкакто не веднъж в този форум беше обяснено колкото и да е опитно момчето има шанс да изпусне няколко капчици сперма което води до възможността за нежелана бременост.Аз не бих го рискувала ако бях на 13-14.А когато момчето е с презерватив естествено че няма смисал да го мъчите да свършва на вън освен ако той не си иска
все пак цял свят прави секс с презвервативи силно се съмявам всички да свършват на вън,но ако сте по неопитни в началото може да се пробва де.Аз лично ползвам противозачатачни ,което ми дава нужната сигурност ако има гафове,бих ви посаветвала и вас ако гаджетата ви са сериозни и смятате да сте далго заедно и си вярвате
Аз съм човекът, когото тормозеше като малък
Аз съм човекът, който ти изглеждаше жалък
Аз съм човекът, който те отвращаваше
Аз съм човекът, на когото се подиграваше
Ти мислиш, че е готино да си свиреп,
Но и аз съм Човек - като теб.