.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 36 от общо 36
    Shmatko
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore``
    Яко си е. Разбира се, най-яко е във вагината, но като няма как...
    Междодругото, тоз който ти е на аватара някога ми беше любим, като го видях си пуснах няколко негови парчета.
    Фреди е жив

Разбира се, в сърцата ни.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Shmatko
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore``
    Разбира се, в сърцата ни.
    Дам и ще си остане вечно млад в спомените ни.

Аз трудно мога да имам спомени за него...малка съм...но важното е, че е оставил нещо, оставил е музиката, която кара много хора да го обичат. Ако погледнем по-философски на темата за смисъла на човешкия живот, може би е този - да оставиш нещо след себе си.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Цитирай Първоначално написано от vesitu_
    Цитирай Първоначално написано от vodolei4e_m
    Цитирай Първоначално написано от DivoTo_KoTe
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Аз препоръчвам освен презервативът, да се изважда пениса преди той да свърши. Така дори и да се скъса, няма риск.

съгласна съм
    +1

с вас съм =D>
    I az podkrepqm napalno!
    ShTe Spra Da Te ObIcHaM,KoGatO gLuh HuDoJniK NaRisUva ZvyKa Ot PaDashT liSt Na RoZa,VyrHu KrIsTaLen Pod!{P}

Аз не виждам смисъл. Ако се използват качествени презервативи, шансът да се скъса и изключетелно малък, така, че според мен не е нужно да се използва и друо...

е няма как да забременееш ако е с презерватив и той не се е скъсал.това е невъзможно.

Шибайте си се с презерватив,не свършвайте в момичето и няма никъв шанс да забременее..

vinagi moje6 da pie6 i protivoza4ata4ni za da si po spokoina!

Град
    v oblacite

Re: Нужно ли е ??

Цитирай Първоначално написано от My_Dear
    Аз лично не виждам смисъл момчето да свършва навън при положение, че е с презерватив. Просто по някое време проверяваме дали кондома е цял - така на три пъти досега сме хващали скъсан презерватив преди да се случи нещо по-неприятно.
    Моят допълнителен метод за контрацепция е една опаковка Постинор, която съм си купила преди време и държа в портмонето си в случай на гаф (въпреки че се стараем да избегнем рисковите моменти, не си на 100% защитен). Така знам, че поне ще мога да отреагирам светкавично.
    Смятам, че защитата, която съм си осигурила, ми е напълно достатъчна.
    Това е и моят отговор С тази разлика, че досега не сме имали нито веднъж проблеми с презерватива.

Голям фен
    Град
    Констанц
    Смятам за малко незряло и безотговорно да се тварди, че като го правите без презерватив и той го извади преди да сварши всичко било наред както не веднъж в този форум беше обяснено колкото и да е опитно момчето има шанс да изпусне няколко капчици сперма което води до възможността за нежелана бременост.Аз не бих го рискувала ако бях на 13-14.А когато момчето е с презерватив естествено че няма смисал да го мъчите да свършва на вън освен ако той не си иска все пак цял свят прави секс с презвервативи силно се съмявам всички да свършват на вън,но ако сте по неопитни в началото може да се пробва де.Аз лично ползвам противозачатачни ,което ми дава нужната сигурност ако има гафове,бих ви посаветвала и вас ако гаджетата ви са сериозни и смятате да сте далго заедно и си вярвате
    Аз съм човекът, когото тормозеше като малък
    Аз съм човекът, който ти изглеждаше жалък
    Аз съм човекът, който те отвращаваше
    Аз съм човекът, на когото се подиграваше
    Ти мислиш, че е готино да си свиреп,
    Но и аз съм Човек - като теб.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си