Цитирай Първоначално написано от My_Dear
Цитирай Първоначално написано от lorra
чета тука разни работи че дори да не се скъса пак имало 1-2% шанс за забременяване.. и тн.
Ако презервативът не се скъса, няма абсолютно никакъв начин, по който да се забременее.
Казват, че презервативите са на 98-99% сигурни, защото в тази статистика са включени и случаите, когато презерватива се изхлузва и къса.

Аз лично не виждам смисъл момчето да свършва навън при положение, че е с презерватив. Просто по някое време проверяваме дали кондома е цял - така на три пъти досега сме хващали скъсан презерватив преди да се случи нещо по-неприятно.
Моят допълнителен метод за контрацепция е една опаковка Постинор, която съм си купила преди време и държа в портмонето си в случай на гаф (въпреки че се стараем да избегнем рисковите моменти, не си на 100% защитен). Така знам, че поне ще мога да отреагирам светкавично.
Смятам, че защитата, която съм си осигурила, ми е напълно достатъчна.
Горката..........да не ти го вади преди да свърши,2 за да не си разваля кефа, а ти да пиеш Постинор(Ескапел) и да си разстройваш цикъла с месеци. Нито ще му се убие кефа, нито нищо. Просто усети ли, че свършва-вади го. И при самото свършване може да се скъса(ако не е остевено резервоарче или е малко, а еякулатът е повечко).