.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Надебеляване - кофти проблем :(

Здравейте всички
    Значи 1.80 съм висок и съм 80 КГ (напълно нормална тежест според мене за височината ми но проблема е че задните части са ми меко казано - дебели Преди около 3 месеца носех дънки размер 31, а сега 33 Приятелите ми много ме базикат и ми е доста кофти
    Сега съм си дал за цел да отслабна или стегна частите в които съм по дебел, но искам съвет какви тренировки да правя
    От преди 4 дни започнах да тичам по 3 километра на ден, а от събота съм си дал за цел да почна да правя коремни преси, а и фитнес ще почвам (само да го отворят че са в ремонт).
    Та искам да ми кажете какви други опражнение и тренировки да правя във фитнеса и у дома

Благодаря предварително на отзовалите се

Карай колело,стяга седалищните мускули

abe ne se pritesnqvaii v dneshno vreme zatlastqvaneto e mnogo golqm i osnoven problem ako imash silna volq shte otslabnish stiga da iskash )
    вЛасТта Ми ПричиНяВа НаЙ-сИлНиЯ оРгаЗъМ, НаЙ-сЛаДкаТа ТрЪпкА.иСтиНсКа КуЧкА, ЦиНичНа,ЛовКа,БруТаЛнА, с ТеЖъК ПаРфюМ и ЖеЛяЗнА вОлЯ ... с ОбуВкИ На Ferragamo и КосТюМ нА PRADA! Не БъДеТе пРосТо БоГаТи МоМичеТа, а ЖеНи с ВъзМожНосТ!!

karai kolelo naistina pomaga!

Супер фен Аватара на monityY
    Град
    Sofia, Bulgaria
    u fitnesa ima instruktor pitai go,kakvo da pravi6 za 4astite koito iska6 da otslabnat.. i ograni4i maznoto i sladkoto!
    Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.

Трябва да изразходваш повече калории от колкото приемаш.
    Бети,много ще те папкам! / Ни мога да пофяфам!!!!

cse pak si mom4e....kolkoto pove4e,tolkova po-dobre,no v granicite na normalnoto i estetikata...programa,koqto si zamislil e idealna,fitnesut 6te ti oformi tqloto,6te izvae muskulite ti i 6te si perfekten.prosto se iska mn volq i postoqnstvo,no ako si tvurdo re6en i ubeden da go napravi6,6te uspee6...vse pak nqma momi4e,koeto da ne haresva muskulisti mom4enca \/
    I like Walking In The RAIN CAuse NO one SeeS i'M cRYIN' ***adDIcted To REtRO***

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от iveto89
    ...vse pak nqma momi4e,koeto da ne haresva muskulisti mom4enca \/
    Дам...така е!

Супер фен
    racionalno hranene,instruktorat vav fitnesa 6te ti prepora4a podhodq6ta za teb dieta
    I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!

Цитирай Първоначално написано от iveto89
    ...vse pak nqma momi4e,koeto da ne haresva muskulisti mom4enca \/
    Ъм...има

Потърси с търсачката - има мн теми за диети и фитнес,спортове и т.н.
    Бети,много ще те папкам! / Ни мога да пофяфам!!!!

Първото нещо, с което искам да започна е храната. Ако не се храниш правилно можеш да бягаш по 20км. на ден, да не излизаш от залата и след това хапваш хубава мазна баничка или някой тостер обилно залян с сосове, резултатът няма да идва. Също искам да ти кажа, че не може да се топят мазнини на определена част от тялоло. Ако ще сваляш - сваляш по цялото тяло. Същото е и с покачване на мускулна маса(към което съм сигурен, че ще започнеш да се стремиш, ако вече не си започнал). Друго: хубаво си започнал да тичаш. Тичането е универсално упражнение. Също като плуването то натоварва цялото тяло(естествено, че някои мусклули повече от други), но с тичането освен мазнини се свалят и мускули. За това пак ти казвам, че е много важно с какво се храниш. Видях, че са те посъветвали да караш колело - добра идея, но карай прав, защото когато караш седнал се натоварват само бедрата и прасците, а седалищните мускули остават в покой. Друг съвет, който мога да ти дам е да работиш върху цялото тяло! Не изолирай отделни мусклулни групи. Нехармоничното тяло е смешно и даже да не кажа отблъскващо. Състави си седмична програма, тренирай основните мусклулни групи веднъж седмично, малките мойеш да ги правиш по-често(корем, прасци, предмишница). Друго важно нещо е почивката. Без почивка нищо не става. Става само от начало, след това тялото се стресира прекалено много и не реагира адекватно на натоварването и организма се изтощава. Ако ти се дават пари иди при инструктор да ти състави програма и при диетолог за диета. Ако търсиш алтернативни източници има много сайтове за фитнес и здраве, пример: http://bb-team.org/
    Малко се отнесох, но се надявам да съм ти бил полезен. Ако имаш въпроси питай

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си