- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Свалки
Momi4eta kakvo trqbva da napravi edno mom4e za da vi svali?
Moderated by miloto
т.7 от Правилника![]()
трябва да бъде мил и нежен.. да не бъде банален. .да ме защитава и да е сериозен! точно такъв е приятеля ми в момента![]()
Животът е адът описан в Библията!
да замахне с дясната![]()
Да е мил,галантен,нежен,внимате ен,да не се лигави,да е истински,да се държи възпитано,да е интелегентен.Това е.Айде успех в свалките :P
Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ) Добре дошли на всички сродни души!
) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619
Първоначално написано от danakis
copy+paste
gotina zabavna igri4ka http://clone366.mybrute.com
Любимия ми тенисист VIVA LA MARAT SAFIN !!!!
www.youtube.com/watch?v=lEPeY3q_yUc
www.youtube.com/watch?v=ihKijUzqGs8
www.youtube.com/watch?v=ta78Ugd1gLY
www.youtube.com/watch?v=XrlpJpKb0Do
верно ли? аз съм супер несериозен по принцип, пък не се оплаквам от липса на вниманиеПървоначално написано от MiMcHeToOo
то момичетата на 20 са крайно несериозни и не знаят какво искат, пък аз ще бъда сериозен - ае друг път
![]()
MiMcHeToOo
МнениеПуснато на: Чет Сеп 27, 2007 10:30 pm Заглавие:
трябва да бъде мил и нежен.. да не бъде банален. .да ме защитава и да е сериозен! точно такъв е приятеля ми в момента Wink
s1glasna sam :}
вЛасТта Ми ПричиНяВа НаЙ-сИлНиЯ оРгаЗъМ, НаЙ-сЛаДкаТа ТрЪпкА.иСтиНсКа КуЧкА, ЦиНичНа,ЛовКа,БруТаЛнА, с ТеЖъК ПаРфюМ и ЖеЛяЗнА вОлЯ ... с ОбуВкИ На Ferragamo и КосТюМ нА PRADA! Не БъДеТе пРосТо БоГаТи МоМичеТа, а ЖеНи с ВъзМожНосТ!!
под сериозен имам предвид - да не ми връзва тенекий или да ми казва нещо а да не го направиПървоначално написано от assd
а иначе.. тва са си мой разбирания, явно на момичетата около теб не са такива
аа в такъв смисъл сериозни , аз си мислех че да говори на сериозни теми като политика и хуманитарната програма на ООН в сомалия..Първоначално написано от MiMcHeToOo
![]()
Първоначално написано от assd
аз политиката не я разбирам
Да има излъчване и да умее да "говори"![]()
When I love, I love.
Да бъде мил, интересен, да ме развеселява![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Да е саркастичен, интелигентен, с чувство за хумор и да умее да спори![]()
Da e mn pe4en i otvoren![]()
Да..и не е много като се замислиш, но просто ако по рождение си си смотан трудно се препрограмираш..(освен ако на развитието ти не е пречил някой от родителите ти например..)Първоначално написано от miloto_girl-4e
ха-хааа...еми кво най-оби4айното за менПървоначално написано от danakis
![]()
Най-важното е да ме разсмива...искам като съм с него и да се 4увствам добре...да ме кара да се 4увствам желана...само тва и нищо друго
Напудрени и наконтени мом4енца при мен не вървят
![]()
![]()
![]()
Да е идиот по природа, с чувство за хумор и чаровен *все пак да му имам доверие*![]()
Да е забаван,да е нежен и мил,да ме кара да се чувствам най-красивото и желано момиче,да не бърза,а да е търпелив,да е...абе много неща...
щом успееш да разсмееш някое момиче бъди сигурен че си натрупал точкитрябва да си включиш чара на макс
Най-важното е да знае как да се държи, да има чувство за хумор, и бъде чаровен.
Трябва да се държи непринудено, да имам чувството че е истински, да ме кара да се смея и да искам да съм с него непрекъснато...да не мога да си го избия от главата!
Момчето трябва да е сдържано но не прекалено да умее да се забавлява да излиза с прияте ли когато иска нода не ме оставя сама да мило нежно да има собствено мнение и да не ми се връзва мн мн на приказките да има тайни за да мие интересен да съм любопитна какво крие да не пуши може да пие но всеки ден да е пиян абе сложно за обяснение но едвали има такова момче е то сигорно има ама едвали е хубаво![]()
След автобус и мъж
не се тича!
Следващият е след 5 мин.!
Мил,но мн дързък![]()
ot palmata.....Първоначално написано от sentient_
![]()
![]()