.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13
    nqma zna4enie
    Guest

Цветна бременност

zna4i vuprosa mi e moje li da se zabremenee ot taka nare4enata cvetna bremenost pri polojenie 4e si pil xap4e i to do 12h sled akta i sled kato "gostite"sa si do6li taman na vreme pls pomo6t 6toto 6te se poburkam ot pritesnenie a izob6to ne mi e veselo v takova polojenie i daje imam 4uvstvoto 4e 6te se otkaja ot sexa

Редактирано от ^npocTo^a3^f^
    Заглавието на темата трябва да е написано на кирилица!

Щом ти е дошло на време, нормален цикъл, и след прием на хапче за спешна контрацепция, няма шанс да си бременна, дори и от цветна бременност! Успокой се!

Град
    Inside the temple
    Хм... Верно ще направиш добре да се откажеш от секса

Да забременееш от цветна бременност? Оправи си изказа.

И след като менструалният ти цикъл е дошъл, това автоматично означава, че и яйцеклетката си е отишла заедно с него, пък и барабар със сперматозоидите. Невъзможно е да си бременна.

Всички се шашкате от цветната бременност... При цветна бременност има съвсем леко кървене, което е често по-светло на цвят. Няма как да се сбърка с менструацията.

Понякога се чудя защо като вървят да образоват децата в часа на класа и да изграждат у тях полова култура, масовката си остават болезнено некомпетентни...
    When I love, I love.

Re: Цветна бременност

Zna4i ne se pritesnqvai ,6tom si pila hap4etata i ti e do6lo zna4i ni6to ti nqma \/

Нищо ти няма

Град
    Пловдив
    Мисля,че за да правиш секс пъъърво трябва да научиш някой неща..като например ОТ КАКВО МОЖЕШ ДА ЗАБРЕМЕНЕЕШ,защото съдейки по изказването ти за забременяването от цветна бременност мисля,че въобще не си на ясно какво правиш,какви могат да бъдат последиците и пр.
    Ханна (•_●) каза: az 6a karam karuca..oba4e iskam da q tegli magare
    Ханна (•_●) каза: ne kon
    Ханна (•_●) каза: ne si padam po visokite skorosti о_Х

а я ми кажи на колко години си бе, мила ??? много ми е чудно

neee!!!
    ако не обичате бебета,използвайте презарвативи!!!

dano da nqma posledstviq tui kato 6te e mnoooooooogo kofti

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Az imam edin dryg vupros po taia tema.Pri cvetna bremennost gi niama simptomite kato bolejki v krusta i korema i razdraznitelnost predi da ti doide kakto si e predi menstryacia nali?

moga li da si napravq test dokato sam v cikal ili trqbva da iz4akam da mi svar6i

Спокойно, не си бременна!

Re: Цветна бременност

Цитирай Първоначално написано от nqma zna4enie
    zna4i vuprosa mi e moje li da se zabremenee ot taka nare4enata cvetna bremenost pri polojenie 4e si pil xap4e i to do 12h sled akta i sled kato "gostite"sa si do6li taman na vreme pls pomo6t 6toto 6te se poburkam ot pritesnenie a izob6to ne mi e veselo v takova polojenie i daje imam 4uvstvoto 4e 6te se otkaja ot sexa

Редактирано от ^npocTo^a3^f^
    Заглавието на темата трябва да е написано на кирилица!
    цикъла нормален ли ти е?В смисъл нормален на цвят и количество-ако е нормален нищо ти няма-а ако е по слаб или много светло червено може и да е цветна бременност!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си