Здравейте ,приятели
по принцип повече чета тук темите ,но наистина ми е доста тежко. Накратко:
От 3ти септември (в чужбина съм и тук училището почва на 1ви септември) в класа ми най-готиното момче ме хареса...такам първата седмица още се събрахме и всичко беше окей...Проблемите са няколко..тъй като се разболях доста сериозно и имах проблеми с устните си /които чак сега минават/ и както се сещате 1 седмица никакви целувки нищо..и ме е страх ,че това може да му омръзне да чака.Другото ,което е е най-харесваното момче в почти цялото училище и всяко момиче постоянно крещи името му в захлас като го види ,а мен това ме дразни много.Понякога нарочно ги заглежда ,за да ме дразни и това ме подлудява.Знае ,че ревнувам и го прави нарочно ,а ако случайно аз отида при най-добрия си приятел има мрънкане или само ако погледна някое момче и веднага ми прави проблем.За това съвет от мен --> не се хващайте с "готиния тип" от класа / улилището Ви ...
Та мисълта ми е ,че го чувствам леко по-охладнял сякаш ,защото първите дни като бях болна и нали си ме целуваше по бузите и тн ,а сега си тръгва изобщо все едно ме няма.Целия ден "обичам те" ,това онова ,но след това изведнъж си тръгва без нищо...един път не ме е питал как се чувствам /нали съм болна/ ...
Незнам даже за какво го пиша това и какъв съвет искам...просто искам да споделя ,защото ми е тежко.Смятам ,че сега в понеделник /до тогава 100% ще ми е ок устата вече/ като всичко си тръгне по старо му ,нещата ще се поуправят ,но...
Ако искате не ми отговаряйте и извинявайте ако само съм Ви изгубила времето ,но ми е тъжно