.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

Тема: Плейбой...

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt

Плейбой...

Здравейте ,приятели
    по принцип повече чета тук темите ,но наистина ми е доста тежко. Накратко:
    От 3ти септември (в чужбина съм и тук училището почва на 1ви септември) в класа ми най-готиното момче ме хареса...такам първата седмица още се събрахме и всичко беше окей...Проблемите са няколко..тъй като се разболях доста сериозно и имах проблеми с устните си /които чак сега минават/ и както се сещате 1 седмица никакви целувки нищо..и ме е страх ,че това може да му омръзне да чака.Другото ,което е е най-харесваното момче в почти цялото училище и всяко момиче постоянно крещи името му в захлас като го види ,а мен това ме дразни много.Понякога нарочно ги заглежда ,за да ме дразни и това ме подлудява.Знае ,че ревнувам и го прави нарочно ,а ако случайно аз отида при най-добрия си приятел има мрънкане или само ако погледна някое момче и веднага ми прави проблем.За това съвет от мен --> не се хващайте с "готиния тип" от класа / улилището Ви ...
    Та мисълта ми е ,че го чувствам леко по-охладнял сякаш ,защото първите дни като бях болна и нали си ме целуваше по бузите и тн ,а сега си тръгва изобщо все едно ме няма.Целия ден "обичам те" ,това онова ,но след това изведнъж си тръгва без нищо...един път не ме е питал как се чувствам /нали съм болна/ ...
    Незнам даже за какво го пиша това и какъв съвет искам...просто искам да споделя ,защото ми е тежко.Смятам ,че сега в понеделник /до тогава 100% ще ми е ок устата вече/ като всичко си тръгне по старо му ,нещата ще се поуправят ,но...
    Ако искате не ми отговаряйте и извинявайте ако само съм Ви изгубила времето ,но ми е тъжно

Нали знаеш човек трябва да сподели за да му олекне.Искренно се надявам нещата между вас да се наредят,ако изпитваш все още чувства към него.

Голям фен
    Град
    на гъза на географията
    Spoko!
    Това е да ходиш с най-готиния.Знаеш ли ,колко ти завиждат,а ти се оплакваш!Защо не пробваш,като погледне някое момиче да подметнеш уж с възхищение"Много е готина,не мислиш ли"-ще се шашардиса и може да спре да го прави(пред теб)
    Съветче-като усетиш ,че нещата не вървят,побързай да го зарегеш ти.Няма нищо по- унизително от да те изреже наи-якото момче и ще те приказват до завършването,като поредната изхвърлена носна кърпи4ка.Иначе ти ще станеш най-тзвестното момиче и никой няма да смее да се подиграе с теб,щом си посмяла да изрежеш най-големия пич.
    Дано нещата се подредят и да се окаже свястни момче,че иначе езък за хубостта,както е попринцип

Ако съдбата е против мен, толкова по-зле за нея!

Мега фен Аватара на koalka
    Това момче има прекалено голямо самочувствие, само заради това не бих тръгнала с него.Харесал те е, за него това не е нищо, докато ти си приела нещата по-сериозно.Това "обичам те" звучи доста глупаво, тъй като вие дори още не се познавате достатъчно добре, а и го казва, за да може по-лесно да ти замае главата.А и човек, който те кара да ревнуваш, не мисли много-много как се чувстваш.Не му бъди в краката, а се прави, че не те интересува.

Град
    PleVen
    Цитирай Първоначално написано от lilit_666
    Spoko!
    Това е да ходиш с най-готиния.Знаеш ли ,колко ти завиждат,а ти се оплакваш!Защо не пробваш,като погледне някое момиче да подметнеш уж с възхищение"Много е готина,не мислиш ли"-ще се шашардиса и може да спре да го прави(пред теб)
    Съветче-като усетиш ,че нещата не вървят,побързай да го зарегеш ти.Няма нищо по- унизително от да те изреже наи-якото момче и ще те приказват до завършването,като поредната изхвърлена носна кърпи4ка.Иначе ти ще станеш най-тзвестното момиче и никой няма да смее да се подиграе с теб,щом си посмяла да изрежеш най-големия пич.
    Дано нещата се подредят и да се окаже свястни момче,че иначе езък за хубостта,както е попринцип

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Spoko!
    +1

Животът е адът описан в Библията!

Цитирай Първоначално написано от SWASTICA
    Може ли да правиш разлика м/у Playboy и селяка на училището?Все пак Playboy означава друго нещо...стига с лайнарски теми,нямате ли си пишки и клиторчета да си играете с тях...Боклуци!
    Оха

Супер фен Аватара на monityY
    Град
    Sofia, Bulgaria
    za6to ne pogovori6 s nego?kaji mu tova deto kaza na nas.. UspEh
    Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.

Ti taka go opisvash..vse edno e ot prilkazkite. Vuv vsqko daskalo si ima 1 momche s gotini dreshki i sladko povedenie PRED MOMICHETATA, ta vsichki vlubeni v nego! Ako obache v tvoq sluchai momcheto e svestno si zaslujava da se pritesnqvash. Emi nai prostoto.. kato se vidite sledvashtiq put shte razberesh. No naistina budi BURZA .. vidish li che pochva da uvurta..zarqzvvai. Qvno momcheto ne si e struvalo УСПЕХ

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Spoko!
    абсолютно съм съгласна

Супер фен Аватара на flowerlina
    Град
    Plovdiv
    Не се притеснявай,но ако продължава така вземи инициативата в свои ръце.Успех

Град
    Hasselt
    Благодаря Ви ,за отговорите.
    Сега стана още нещо скарани сме ,тъй като той си мисли ,че харесвам най-добрия си приятел...въпроса е ,че този приятел е влюбен в мен и е говорил на моя приятел някакви неща ,че ме харесва и тн /той ми каза само това ,но кой знае дали не е казал ,че и аз харесвам него или нещо такова/ и сега моя ми се направи и каза ,че сигурно ще ми е по-добре да тръгна с това момче/той е българин/ ,защото сме имали общ език и сме щяли да се разбираме по-добре и аз му казвам ,но аз не искам него искам теб и той се нацупи и си тръгна Знам ,че всичко стана заради този мой "приятел" Искам да си го върна обратно....но незнам...в понделник смятам да отида и да му кажа ,че между мен и този Христо няма нищо и че ако това е единствената причина ,за която ми се сърди е по-добре да спре и да си бъдем пак заедно ,а ако просто вече не иска да е с мен да ми го каже и ще го оставя намира...
    Някакви предложения какво да правя

Мега фен Аватара на koalka
    Да ги оставиш и двамата.

Супер фен Аватара на Qnchety
    Ми виж сега: Като за начало разкарай онзи твой таак наречен "приятел". Та той ако ти беше истински фр дори и да те харесва нямаше да позволява да си развалиш отношенията с момчето което харесваш.
    Наистина впонеделник иди и говори с гаджето си. Кажи му, че нямаш чувства към твоя така наречен "фр" и че искаш само него. А в случай, че не ти повярва и пак почне да ти се прай, му каай "Избирай: или сме заедно или не сме". И така ще се разбере дали наистина те харесва - ако те харесва ще ти повярва и ще останете заедно, а ако не най вероятно ще реши да сте разделени!

Град
    София
    Щом сте скарани трябва да си поговорите с твоя... И тогава да разбереш какво ще правиш.. А щом онова момче те харесва => не ти е истински прител, а търси начин да е повече време с теб като ан рекламата на Спрайт..
    Успех!
    Вие на хероин ли сте бе?

Цитирай Първоначално написано от Dobrodu6niq
    Нали знаеш човек трябва да сподели за да му олекне.Искренно се надявам нещата между вас да се наредят,ако изпитваш все още чувства към него.
    Браво =D> +1

♫ Beautiful.. ♫
    Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
    Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
    че те обичам както никой друг,
    искам те, искам да си тук!
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.

Голям фен
    Град
    Тук,там-ама къде и аз незнам
    Цитирай Първоначално написано от monityY
    za6to ne pogovori6 s nego?kaji mu tova deto kaza na nas.. UspEh
    + 1

Град
    Hasselt
    Благодаря Ви ,приятели...остава да се молите за мен всичко да се оправи Много ме е страх какво ще стане и се моля на Господ пак да се съберем [-o< Всичко зависи от разговора утре...Вие стискайте палци ,а аз след това ще пиша какво е станало

Spoko!
    съгласна съм \/
    вЛасТта Ми ПричиНяВа НаЙ-сИлНиЯ оРгаЗъМ, НаЙ-сЛаДкаТа ТрЪпкА.иСтиНсКа КуЧкА, ЦиНичНа,ЛовКа,БруТаЛнА, с ТеЖъК ПаРфюМ и ЖеЛяЗнА вОлЯ ... с ОбуВкИ На Ferragamo и КосТюМ нА PRADA! Не БъДеТе пРосТо БоГаТи МоМичеТа, а ЖеНи с ВъзМожНосТ!!

Мега фен Аватара на sasha_90
    Изчакай още малко време.Ако продължи да се държи така, го зарежи.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си