.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Hybrid View

Подхранване на косата

Здравейте.. Неуспоримо има и други такива теми, но нека всеки от Вас каже как поддържа косата си жива,обемна и блестяща! Аз например използвам серията на Лореал за изтощена коса - шампоан и балсам, маслата на Глис , хининова вода и маски за подхранване и лесно разресване!
    Love Ickooo

Всъщност не използвам нищо по-специално. Просто косата ми е хубава, здрава и гъста, и не ми е необходимо да използвам никакви продукти за да я поддържам! Така, че използвам единствено шампоан за коса "Pantene Extra Volume", понякога когато съм си тупирала косата за да я разкачам по-лесно и балсама от същата серия и това ми е напълно достатъчно за моята коса.
    You only see what your eyes want to see
    How can life be what you want it to be?
    You're frozen, when your heart's not open!!!

Голям фен Аватара на Devilka
    Розовия Елсев,кристали,маски,хинин ва вода,масла,шампоани за изтощена коса и против цъфтящи краища..

Просто гледам да използвам подходящ шампоан,слагам една маска,която хем подхранва,хем разплита...лятото гледам да й спестя сешоара,нося я пусната,защото преди все я връзвах и много се изтощаваше...и това е в общи линии

Слагам й само шампоан и балсам,а на скоро започнах да си правя и маска с хума.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Супер фен
    6ampoan i balsam za obem,zadaljitelno za obem,kristali,makar4e obi4am kosata mi da e super obemna mrazq lakove pqni i fiksira6ti produkti,koito ostavqt kosata ti tvarda sled upotreba,zatova se izduhvam zadaljitelno
    I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!

Ами на първо място е редовната подстрижка на месец-два. Къносвам си косата, с което определено видът и става по-добър. Често и п равя домашни маски- жълтък, мед, бадемово масло. Ползвам си шампоан Дева и балсам без отмиване на Глис. От време на време кристали, или някой друг серум за краища. Ами като цяло полагам грижи за косата си, много рядко я тормозя с преса или сешоар, не позлвам бои, но пак не е такава, каквато ми се иска

Косата ми определено не е подложена на някакъв стрес.
    По принцип е права и ми се налага само да я къдря от време на време, което правя с нагряващи се ролки на Remington, много рядко с маша или от онези ролки аз им викам `Щрак, щрак`(големи и дълги като ленти). Използвам професионални шампоан и балсам на Paul Mitchell. Маската ми за коса е на L`occitane за блясък. Използвам крем за коса Hot Glatt заради сешоара, пресата и машата. Кристали на Глис и още някакви такива ампули на Mizani.

О не я поддържам жива, тя си е няква умряла ама така си ме радва Мия я само със шампоан Шаума или Лонда. Не ползвам балсам, прекалено лесно ми се разресва косата и не може да се топира добре. Кристали само дето ползвам
    The music is loud
    The kids are so young
    All over the world
    They wanna have fun
    The music is so loud
    It drowns out the talk
    All over the world
    Just give us more rokk

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове