- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Прикачена коса...
КАжете ми когато си с прикачена коса...такава дето сама мога да си я слагам трябва ли да ходя на поддражки и дали мога да си я взема от момиче което я е ползвало вече ?И да ми кажете дали лесно мога да си я сложа самата коса.Много искам,но се колебая още.Плс кажете ми каквото знаете
am z iam edna fr koqto hodi specialno na frizior za taq rabota ..ama v tvoq slu4ai nz sry
.!.
Една приятелка си сложи сама и си я поддътжаше ама бързо я махна![]()
Окей, значи не се казва прикачена коса а коса с клипсове, нали това имаш предвит. Те са едни като фибички и си закачаш тресите супер лесно с тях. За естествена или изкуствена става на въпрос първо?
И при двата вида можеш да си я купеш от друг човек който е ходил с нея. Но, при изкуствената няма нужда да ходиш на никаква поддръжка. При естествената вече не знам, но предполагам че и там не е нужно![]()
Ако имаш някакви други въпроси ме питай, аз съм разучила доста много въпроса със добавянето на коса![]()
The music is loud
The kids are so young
All over the world
They wanna have fun
The music is so loud
It drowns out the talk
All over the world
Just give us more rokk
О..лесно се поддържа- "переш" я ,може да я гладиш,да я къдриш /е нали след това я закачаш/. Не е голяма философия.
Бети,много ще те папкам! / Ни мога да пофяфам!!!!
Супер е чалгарско! Как може да ти харесва нещо такова, на мен дори ми е някФо гнусно..
Една моя вече бивша(за моя радост) съученичка имаше и трябва да ти кажа, че вместо да стане "яка", щото нали т'ва ви е целта, заприлича на "евтина мацка"![]()
Еми всеки с мнението си.Аз не питам дали ви харесва...както и да е.
Marge на въпроса ти...да естествена е тази коса,която мисля да вземам...дали няма да съжалявам после?
Здр.. АМи според мен няма да съжаляваш.. това разбира се си е мое лично мнение.. Аз съм с прикачена коса на треса с капси и мога да ти кажа, че е много удобно и практично.. а за поддръжка.. не се изисква разбира се при желание можеш от време на време да посещаваш фризьора си, за да ти е мие с някой хубав шампоан и маска и някаква ампулка за подхранване и така..
Love Ickooo
a kakva e gore dolu cenata ako moje nqkoi da kaje![]()
О с естествена няма да съжаляваш със сигурностПървоначално написано от sandalki_ot_mola
Можеш да я правиш каквото искаш, да я къдриш, да я изправяш, да я чупиш с пяна, всичко. Единственото лошо е че се заплита, но тя всяка коса си се заплита така че няма яд
![]()
The music is loud
The kids are so young
All over the world
They wanna have fun
The music is so loud
It drowns out the talk
All over the world
Just give us more rokk
da kolko gore-dolu struvat ki4ur4etataПървоначално написано от tedinkata_
![]()
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
ами ако е на треса с капси около 250-300 лв. ще ви стигнат, за да си вземете коса до кръста!
Love Ickooo
Малко саПървоначално написано от bebitooo___
![]()
На мене ми показаха коса, до кръста, черна - 150лева струваше една треса. А то за цял сет трябват 3-4 треси, смятвай![]()
The music is loud
The kids are so young
All over the world
They wanna have fun
The music is so loud
It drowns out the talk
All over the world
Just give us more rokk