- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Как да се предпазим от луфт?!
vaob6te vazmojno li e..?ima li spasenie ot polu4avaneto na luft?
zna4i ot nqma i mesec po4nah da vodq polov jivot ,slabi4ka sam, i 4esto kato si varvim s pr mi zabelqzvame kak pri nqkoi momi4eta ima luft mejdu krakata i izglejdadosta nepriqtno..a i mi se struva 4e i az imam malko...
do kokoto znam tova se polu4ava ot mn sex(pone taka sam 4uvala)ta kak 6te mojem da go izbegnem da se slu4i i na men,bez varianta da ne go pravim 4esto Wink
nqkvi saveti koi pozi sa po predpazva6ti ot polu4avaneto na luft primerno ..abe vaob6te nqkav savet! pls ne iskam luft
*Не прекалявай със знаците!
Точка 6 от Правила на форума.
Редакция на MakeMeLaugh
Според мен не е от правенето на много секс,а въпрос до физика. И аз имам известно разстояние м/у краката, но то е защото съм слаба и просто няма как двата ми крака да се трият един в друг (както е при пълните). Изобщо не е от много секс и не виждам никаква логика да е от това.![]()
Не е от многото секс, а е от структурата на тялото на човека..
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
Ехее сякаш луфта е болест...и тфа не е вярно, че от много е*ане се получава луфт. Аз като имам три пръста разстояние между краката не значи, че се е*а на лягане и на ставане. Както каза charlotte или нещо такова
е въпрос на физика.
![]()
Това за секса и луфта са митове и легенди и направо се чудя как още има кой да им се връзва![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Вярно е че при някой момичета се получава и от секс, но не е задължително. Познавам много момичета, които не водят сексуален живот, но въпреки това имат луфт. Всичко опира до струкрурата на тялото.
както каза Maimunche_f това е от структурата на тялото а не от много е*ане![]()
Тази, която бе егоистка...
Тази, която бе жестока към другите,
която нямаше душа,
нямаше срам,
остана без мечти и разруши света.
Но тази, която беше себе си...
без лъжи, без лицемерие.
Просто беше себе си...
значи аз съм много секси![]()
Не се получава от секс. Няма как пенисът да ти раздалечи краката...Първоначално написано от Maimunche_f
Възможно ли е да бъде по-красиво?
А защо тогава имам познати, които преди да започнат да водят сексуален живот си вървят съвсем нормално със събрани крака и нямат луфт, а след като започнат да правят сект походката им се променя, получава се луфт и вървят разкрачени![]()
![]()
Ако са на 12, е напълно възможно...но това не е луфт, просто са малки и са ги разчекнали.Първоначално написано от Maimunche_f
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Или си самовнушават и започват да ходят така или по-вероятното е да се правя та на интересни, за да ги забележат връстниците, че са правили секс.Първоначално написано от Maimunche_f
![]()
Не е от секса, а от структурата на човека!![]()
Не говори винаги каквото знаеш, но знай какво говориш!
Както казаха преди мен, от структурата си зависи. Може да се получи от секс, ама много и то ако си максимално разчекната всеки път. Именно затова някои гимнастички имат по педя между краката. Но може и да си е съвсем нормално момиче, просто мама така да я е родила![]()
Глеи ся кат правиш секс после кат си лягаш да спиш си стягаш краката един към друг с въже![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
тва на майтап-не е от секса
Impossible is nothing
Съгласна съм с BlueDevil![]()
http://pleasehelp.hit.bg/
~Money, possession, obsession, present yourself, press your clothes... Comb your hair, clock in, you just can't win, just can't win!!! And the things you own, own you now!!!~
+4Първоначално написано от foreverr
Луфта няма общо със многото секс![]()
“Усмихни се.
Има хора,които никога не се разделят!"
![]()
![]()