- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Garnier Fructis
Купих си го скоро.Моля ви кажете някакви отзиви за него.Доволни ли сте??
Неподходящ размер на снимка в подпис!
ami to na Garnier Fructis ima baq produkti... Ti zavisi za kvo pita6. Kato cqlo az sam dovolna ot produktite na Garnier Fructis..![]()
Аз лично мога да кажа,че това е един от най-хубавите шампоани,които съм позвала до сега.Но все пак,за мен е добър,а някои ще кажат ,че е пълен боклук,т.е. всичко е индивидуално.Чак като го пробваш ,ще разбереш със сигурност дали си заслужава
![]()
Отвратителен! Косата ми се омазняваше ужасно бързо и ми беше една сплескана ии... абе мн гаден, ама на всеки човек му действа различно![]()
hubav e,ni6to osobeno,no da ne zabravqme,4e na vsqka kosa 6ampoanat vlqe razli4no![]()
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
преди малко си купих, отзиви - след няколко дни![]()
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Аз го използвах преди доста месеца и изобщо не бях д0волна.
Поне моята косата ставаше много суха и една такава твърда.
Но при всеки е различно...
Ам...тоя зеления,нали?
Аз бях суупер доволна от него,подреждаше ми се косата и беше мека,и не стърчеше...Само,че вече свърши...
Ползвах го отдавна, но помня, че не бях много очарована, но затова пък миришеше страхотно. Опитай- на твоята коса може да се отрази добре![]()
Хах, това ми напомня колко доволня бях от Елсев, до момента във който косата ми не започна да се втвърдява в корените от негоПървоначално написано от Shine`
![]()
Иначе на Garnier Fructis ако говориш е добър. Поне за моята коса, за всяка е различно.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
абе не е лош, косата и е мека и подредена, но малко повече бухна от Garnier fructis repair and shine
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....