.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Той ми направи голямо впечетление,но съм смотанаа :Д

Эдравейте.Иска ми се и аэ да споделя и да получа някакви съвети.Предварително мерси на всички!
    Влюбена съм в едно момче от мноого време ,и эаради това никой друг не можеше да ми направи впечетление.Но ето ,че стана и това.Днес съвсем неучаквано,както с раэни приятели си стояхме и си говорехме,дойде той.Той е поэнат на мой поэнати,нищо повече.Понэаваме се почти само по фиэиономия.Но като дойде при нас си поговорихме някакви общи прикаэки,и честно каэано ми направи впечетление.Пък и някаки като се ръкувахме эа довиждане ,усетих някаква топлина,колкото и странно да эвучи Иэтръпнах.Много си мислих э анего.От едно училище сме,но..ох не энам какво да направя.Доста рядко го эасичам,а и той няма интерес към мен.Надали от няколко прикаэки съм го эапленила !Ох не энам какво да правя,дори и да го видя..
    Прекалено голям размер на картинката!

.: machoka :.

Guest
    ami napravi taka, che oshte nqkolko pati da izlezete na kafe s priqteli sled tova mojesh da mu predlojish da se vidite dvamata ... ako toi proqvqva interes kam teb i ako si mu napravila vpechatlenie shte si prolichi ..... sled tova mojesh da mu priznaesh che go haresvash

Мерси эа мнението
    Прекалено голям размер на картинката!

.: machoka :.

прави се че не ти пука! засичай го уж случайно....
    направи няква смешна ситуация... нз аз съм налко глупи, ама аз така действам ; )

Супер фен Аватара на thefreak
    Град
    Пловдив
    Ох, аз пък не знам какво да ти напиша.
    Освен лапешки истории...
    - Всички авто-части на едно място!

Цитирай Първоначално написано от »»◊SlAdUr@nK@7@
    ami napravi taka, che oshte nqkolko pati da izlezete na kafe s priqteli sled tova mojesh da mu predlojish da se vidite dvamata ... ako toi proqvqva interes kam teb i ako si mu napravila vpechatlenie shte si prolichi ..... sled tova mojesh da mu priznaesh che go haresvash

+1

Град
    ibIzAaAa
    Цитирай Първоначално написано от mistral
    направи няква смешна ситуация... нз аз съм налко глупи, ама аз така действам ; )
    Да... Например точно когато се разминавате се направи,че залиташ и се блъсни в него,хахаха... правила съм го този номер на диско обаче и се получи...

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Цитирай Първоначално написано от BUFU994
    Цитирай Първоначално написано от »»◊SlAdUr@nK@7@

+1
    +2 успех.. а да и не си смотана.. по тва което си писала си личи, че не си неква смотла, така че не говори така за себе си

Животът е адът описан в Библията!

Мега фен
    Град
    София
    Ами като го эасечеш,не си стой беэучастно.Колкото и да се притесняваш,направи нещичко.Например усмихни му се и кажи эдрасти,попитай го как е и т.н!Прави го всеки път.Ако пак се съберете,опитай да эавържете раэговор...
    [size=7][b][u]fosse cos

Цитирай Първоначално написано от mistral
    ei umen i tq kato se prai 4e nei puka toi 6e si pomisli 4e tq nqma interes kam neq i kvo 6e q ostai i 6e si nameri druga 4e si typ typ si ama pone nedei go pokazva kato pi6e6 drugite dadoha dobri idei za kafeto i izlizaneto dvamata mi zvu4i nai dobro no se pak momi4eto si re6ava kakvo da pravi
    Смеете ми се, защото съм различен, а аз ви се смея, защото всички сте еднакви !!!

Супер фен Аватара на monityY
    Град
    Sofia, Bulgaria
    priznai mu
    Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.

Мега фен Аватара на koalka
    Явно не си влюбена вече в онова момче.
    Трябва все пак време да те хареса, но пък и това е възможно.Просто кажи на тея твои приятели да излизате повечко време и по-често, да можете да говорите, пък после е лесно.Ще му вземеш скайп, телефон, може да излезете и така.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си