.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 31 от общо 31
    Мега фен Аватара на sasha_90
    Кажи му да не се притеснява толкова.

ЗДРАВЕЙТЕ НА ВСИЧКИ ИСКАМ САМО ДА КАЖА ЧЕ ТОЗИ ПРОБЛЕМ Е МОЙ А НЕ НА ПРИЯТЕЛЯТ МИ КОИТО ГО Е ПИСАЛ, ПРОСТО ГО ПОМОЛИХ ДА ГО НАПИШЕ ВМЕСТО МЕН ЗАЩТОТО КАТО ГО НАПИСАХ АЗ И МИ ГО МАХНАХА ОТ САЙТА, ТА ЗАТОВА НЕ СИ МИСЛЕТЕ ГЛУПОСТИ

Град
    Асеновград, България
    Да не се притеснява толкова, да се отпусне и предразположи, също могат и да разнообразят любовната игра, трябва да се възбуди максимално.
    Няма път към щастието, щастието е пътят.

Голям фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Krom
    aми ... нека пробжат с алкохол? ако не помогне ... виагра ... ако и това неще, въпреки че се съмнявам да не помогне ... лекар и после психоаналитик.
    ако не знаеш.. а то явно не знаеш.. алкохола усилва желанието за секс но намалява потентността... успех с алкохола..

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    И ние имахме този проблем доста дълго време...само в определени случаи например след чаша ракия го нямаше.Мисля,че проблема е в това чудене 'тоя път ще стане ли няма ли'...Сега вече на приятелят ми си му става винаги...когато се стигне до там.макар че когато аз проявявам инциатива или въображение нещо не става.
    Ако може да се опита да не мисли за това...да си повярва че ще стане..Иначе малко алкохол колкото да паднат тия опасения

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си