- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Дайте ми съвет!
zna4i istoriqta e slednata na 2.08 pravih sex priqtelq mi u6 ne e svar6il v men no se pritesnqvam da ne se e izpusnal ne6to.doide mi na 21.08 i mi varq samo 4etiri dena i to po malko.posle na 7.09 pak pravih sex togava sam sigorna 4e ne e svar6il v men i sega mi doide na 19.09 i dnes sam v peti den i po4ti mi svar6i, a po princip vinagi mi vari po 6-7 dni.iskam da otbeleja 4e na 21.09 pih alkohol.dali moje ot tova da mi e namalqlo za6toto sam 4uvala 4e na nqkoi hora im namalqva na drugi im se uveli4ava ot upotrebata na alkohol.i sega se 4udq dali da ne si kupq edin test da vidq kakvo stava za6toto sam mn pritesnena i si mislq 4e moje da e cvetna bremenost.vie kakvo mislite po vaprosa?
da kaja pak 4e malko obarkano mai stana-pritesnqvam se samo(na 2.0da ne e stanal nqkoi gaf 6tot posle mi doide i mi varq samo 4 dni po malko.posle (na 7.09)sam sig 4e ne e svar6il v men no pak mi varq 5 dni i dnes po4ti mi svar6i a po princip mi vari po 6 ili 7 dni...molq za savet..10x
И моят цикъл вървеше по една седмица. Когато започнах да водя полов живот (съвпадение или не) стигна само до 4 дена.
При цветната бременност кървенето е наистина много малко и е по-светло.
Според мен си си имала редовна менструация. Ако искаш и държиш да си спокойна - един тест от аптеката, струват по 3-5лв. Бас ловя, че ще е отрицателен.
When I love, I love.
Много паника си създаваш, мацка. Не се вкарвай излишно в някакви филми без основание. Не си бременна![]()
...Лудата, която цял живот събира възглавници и се мъчи техния пух да превърне отново в птици...
mi shtom imash nqkvi samnenq vzemi si edin test i go napravi za da ne se pritesnqvash..pak ako sluchaino e stanalo neshto da vzemesh merki
това 4е имам путка,не ме прави путка!!!!!!
Когато започнеш да водиш полов живот понякога след първия път ти закъснява или пък кръвотечението трае по-малко дни. Не си мисли веднага, че си бременна, защото при бременните има и други симптоми като световъртеж, гадене и т.н. Така, че по-скоро твоето е параноя.![]()
You only see what your eyes want to see
How can life be what you want it to be?
You're frozen, when your heart's not open!!!
Първоначално написано от Анонимко
поступили сте мн безотгожорно !![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ако имате въпрос, можете да ми го зададете по всяко време на скайпа ми, който ще ви дам на ЛС
Първоначално написано от G3n4d1_LiVeRpOoL_Fen4e
![]()
![]()
![]()
Пиши в темата на колежката
![]()
![]()
![]()
Кое е безодговорноПървоначално написано от G3n4d1_LiVeRpOoL_Fen4e
![]()
Важното е, че приятелят ти си е начесал патката.![]()
А ти и да надуеш платното, твой си проблем. С тая глава на тея години, отговорността да се пазиш е изцяло твоя.
Да ви е весело и пивко на всички !
Ако е цветна бременност ще ти тече за 1-3 дена ще спре,пак ще почне...
Леле аз ако се замислях за всяко нещо като теб...Много се филмираш![]()
При наличието на цикъл наличието на бременност е нежъзможно...освен в редки случай,когато говорим за цветна бременност,но те са истинска РЯДКОСТНе се вкарвай излишно във филми,но и НЕ прави секс без презерватив или друг метод на контрацепция.Небезопасния секс е безотговорен!
да наистина е по-добре да си вземеш тест за бременност или нз![]()
Бъди себе си..
От много неща може да ти тече по по малко. И на мен ми се е случвало някои месеци, и аз бях шаш и паника, но не съм била бременна... Успокой се![]()
Normalno e cikalat ti da se promeni ot zapo4vaneto na polov jivot spoko.
Ако се притесняваш толкова, вземи си тест.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!