- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Цигари и наркотици
Аби във ващо даскало кво ще стане ако ви набарат с цигари или с алкохол, наркотици ? В мойто вече на 5см има камерии и е ебати ужасаХванаха едни и едва не ги изключиха
![]()
Не знам кво ще стане,но и не искам да разбирамПредполагам,че първо ще изпортят на родителите и после сигурно някво предупреждение...нз
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Ъм цигари?
Могат ли да направят проблем за това?
Иначе ние сме пили водка/вино/бира без да ни хванат.
Забавно беше.
Първоначално написано от 4eere6ka_kiss
хаха,еми начи на мен ми остава да се кефя,че съм в толкова гадно даскало и няма начин някога да ни сложат камери.
а иначе са ме хващали и с трите и съм стигала най-много до съвет с "мъмрене"...!OMG!....и до там.Като цяло обаче всичко си е само заплахи,където и да учиш.много малко учители и директори ще тръгнат да се занимват с такива неща,защото ще е безрезултатно и ако днес хванат теб,утре ще хванат друг.....абе обречена кауза
абе в мойто за цигари проблем не прават ... класната като те види да пушиш (разбира се ти си в градинката пред даскалото) и те пита "ваще заят ли" ти казваш "да" и тя си заминава .... за алкохол още нэ но ще видим след време... сигурно ще смрънкат нещо , ще званнат на родител , пак ще мрънкат и тфа е ... Въпреки че иначе тфа е едно "елитно у-ще" и ние трабва да се "държим прилично" и дръ дрън ебати забутаното е
![]()
![]()
Относно цигарите-даскали и ученици пушат на едно място при нас,дори не си правят труда да излизат извън двора,както уж гласи наредбата.Никой не им го прави на въпрос....![]()
Алкохола....Вий къде мислите,че отбелязахме с класа Трифон Зарезан-в час по изобразително.Госпожата е пич и не ни изпорти.Иначе наскоро имахме един концерт и водещият беше леко пийнал.
Наркотици....Караме часове по физическо с 12 клас.Там има редовно един напушен(или се напушва в час...както му е кеф)За по-тежка дрога не знам.
Абе уж се водим елитна гимназия ,ама много- много за реда не се следи.![]()
В мойто даскало се пуши в кенефа....За алкохола...В час пихме уиски,а на другия ден вино и пак уиски![]()
![]()
![]()
И бяхме пияни в часовете и то при класната ама нищо не ни каза....
![]()
![]()
![]()
Нашата директорка е голям цербер и за най-малкото би те изключила...да не говорим за наркотици и т.н.
За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]
В нашето даскало лелките и даскалите казват , ще пушите в тоалетната , но на този етаж на който имате час! За алкохол незнам нито за наркотици
![]()
В нащо даскало сички си пушат пред училище и учителите ги знаят ама нищо не им казват
Цял ш*бан живот дишаш прахта.
Цял ш*бан живот пълзиш в пепелта.
Започнал си да гниеш отвърте,
за теб няма да има `утре`.
Ти си човек,обречен да страда.
Хванал си влака за ада!
Nishto nqq da stane
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
Каквото и да сложат цигарите алкохола и наркотиците ще ги има.Живеем в страна където нищо не трябва да те впечатлява.Това просто е ежедневие сред някой и не мисля че има нещо което да ги промени.
П.С.
Не съм привърженик на тези неща
миии знаят какво става на "Летището"
В мойто даскало в кенефа само фасове.
получаваш херца/крек по избор ако те фанат , иначе си на сухоПървоначално написано от 4eere6ka_kiss
Не схванах за кво става дума ама карай... При нас ако пушим в двора на даскало първо ни водят при директора и казват на наще, а ако те хгванат втори път не знам, не ми се е случвало...
Иначе веднъж ни хванаха че пих ме бира в коридора и само ни се скараха, класната обаче не каза на наще не знам защо... А и по-добре...
Виж за наркотици не знам какво става сигурно те изключват... Веднъж бях а косъм тая по БЕЛ да ми намери тревата която беше в джоба ми, така де подаваше се от джоба ми, ама аз тогава бях толкова зле, че изобщо не ми пукаше... Абе важното е че се разминах![]()
v moito daskalo za pu6ene na cigari izkly4vat v 4as dokato me ispitwat svih 3 slimari 80tki
е за цигари кво...80%пушат
за наркотици вече е всеки внимава![]()
ами ..за цигари нищо ...не като се замисляедин път ни насадиха че сме пучили в двора надаскало ..е то си беше така ... ама беше една хипер тъпа даскалка и вика ае идвайте в дирекцията и ние "ти луда ли си къде ще се разкарваме ся.."обаче тая вървеше след нас и каза там на всички ...но накрая се измъкнахме ..както и да е .... за алкохол ...носили сме бая пъти но никой нищо ....наркотици ....пак нз ..не са ме хващали ...но като знам кви хора имаше ..дето секи ден бяха мноо зле и се чудиш дали това не им е нормалното състояние ... в което няма нищо лошо![]()
....
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
нощо няма да стане един път ни хванаха в тоалетната с фасоветеи нищо не казаха