poznavam mn takiva taka nare4nite lo6ihora i pove4eto vr sum m/y s tqx 1.lyutivite spreyove nqma smisal 1 gazov pistolet ako nqkoi trugne da te gurbi ili da te bie strelq6 1 2 puti ako sa powe4e ot 2 3ma bqgai 2ako ne nosi6 takiva raboti i si naduxan ako sa opita da ta gurbi ili iznasili ako e vuzmojno da go zabeleji6 ili trugni da bqga6 ili ne 4akai da doide a idi i tupanici bez da pita6.no ako e tumno i gi zabeleji6 navreme e dbre da bqga6 6tot ne go znae6 kuf ili kvi sa i ako trugne6 da go bie6 ili ne6to ot roda moje da izvadi noj iili pistolet. :P men predi izvesno vreme mi sa slu4i 2 ma s ka4ulki v edna uli4ka det prez denq ne minavat hora i zabelqzah 4e zabavqt pred men i vidq edqx 4e ediniq durji bata v rakata si ama bqx tvurde blizo za da trugna da bqgam i si produljih tez ve4e sa spqha i ma iz4akvat i si kazah nai mn da ma prebiqt i da ma izgurbqt i sa okaza 4e sa poznavam s mom4etata nqma6e problemi.za momenta sa iskorah za6toto sum vijdal mn takiva raboti no ne mi sa se slu4vali na men