- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Объркана?!
To4no v tozi tryden za nego moment mislq 4e trqbva da si do nego . obbadi mu se pogovorete si no ne my govori za vijdane moje da mine izvestno vreme predi da iska otnovo da isliza da jivee kakto predi , no ako toi ti zagovori za izlizane - ok . izlezte vijte se no ne go vini za tva 4e po rano ne ste se vijdali
ae yspexxxxxx
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
и аз мисля, че трябва да си до него.. няма да помисли, че му досаждаш споко.. а иначе като му се обадиш кажи всичко което каза и на нас.. извини му се, че си постъпила глупаво и ще те разбере![]()
Животът е адът описан в Библията!
Съгласна съм с теб, но отчасти - Мисля че час по-скоро трябва да му звънне и да се извини, но да не искаш веднага да излезете или да се видите (някои хора като мен например обичат да са сами в мъката си...)Първоначално написано от MiMcHeToOo
еми да де аз кво казах.. за виждане в предния ми пост не е ставало и дума :РПървоначално написано от VeSna
Животът е адът описан в Библията!
Обади му се!!! Покажи му че на теб също ти е гадно за случилото се и че се интересуваш от състоянието му.....[/url][/list][/list][/code]
Обади му се..всеки има нужда от подкрепа в труден момент...![]()
obadi mu se i mu se izvini kaji mu 4e go razbira6, 4e naistina sujalqva6, 4e iska6 da se revan6ira6, kaji mu 4e si mnogo nedover4iva, 4e vinata ne e v nego, osuznala si gre6kata si i 4e iska6 da si s nego v vseki truden moment kato tozi i ako ima nujda da pogovori s nqkoi ti 6te si na sre6ta ... mislq 4e 6e pomogne![]()
Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...
Да съгласна съм,че е е по-добре да му се обадиш по-късноПървоначално написано от LiTtle_BabY_
Ами според мен не тте е зарязал, а просто му е кофти заради баба му.Момчето има нужда от малко спокойствие и в този момент може би тотално е изключил, че има приятелка.Обади му се и се извини, че си се държала така, въпреки че не е било глупаво, защото е било инпулсивно. Спокойно мился че нещаъта ще се оправят след като скръбта му премине.![]()
KoGaTo HoRaTa SpRaT dA mE mRaZqT i Da Mi ZaViJdAt, ZnA4I oT mEn Ve4e Ne StAvA nI6tO!!!
Не си постъпила детински, като си го чакала толкова време, а той просто не ти е звъннал, но трябва да го разбереш, защото е загубил близък човек.Е, това вече е егоистично, ако пак го обвиняваш, че не ти се обажда.Изчакай, имай малко търпение.Не го търси ти, изчакай той да ти се обади.