Здравейте ! Трябват ми съвети,защото нз какво да правя.Нарочно не пускам темата в секс,защото повече са замесени чувствата.Ходя с едно момче,което много ме обича,но аз ако се запитам дали мога без него-мога и това ме притеснява,защото аз си мислех,че го обичам,харесва ми да съм с него и т.н.,но ест. се стигна и до темата за секса и аз се съгласих ест.,имах голямо желание доста време,но тази сутрин се събудих с мисълта... не го искам сега и не с него,1 той не ми дава сигурността,от която имам нужда,2.много е повърхностен на тази тема...Има и друго момче,но на км-и разстояние от мен,което познавам отпреди да тръгна със сегашното си гадже,с него сме изхабили почти всички теми за секса(той е девствен като мен) и си мисля,че с него го искам и се чудя дали да изчакам докато се срещна с него,защото няма да се замисля дали искам да съм с това момче,защото искам.До тук добре,но как да кажа на гаджето си,че не искам да спя с него,като му бях казала,че той е всичко за мен,че ще направя всичко,но тогава бях заслепена.Той ще ме разбере погрешно и ще реши че не го обичам,а не е така.Решила съм да говоря с него,но ме е страх да не го загубя,ясно ми е,че ако го загубя не е за мен човекът,но той ме обича и много ще страда,в това съм сигурна,не съм човек който наранява и за това също ме е страх да му го кажа в очите,нз от къде да започна,какво да му кажа и КАК да му го кажа.Много пъти са го лъгали и не искам да съм поредната,която ще го излъже.Готова съм и на саможертва и да не му казвам нищо,но не става и да лъжа.Помогнете ми,защото нз какво да направя.
Много ще съм ви благодарна