- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- какво да направя?
Значи имам един проблем.Преди 3 месеца срещнах едно момче в дискотеката, бях с приятели, но те бяха пияни и единия ме качи на конче, аз много се притесних, защото всички ме зяпаха и той дойде и ми каза."Спокойно, сладуранке никой не те гледа."Тогава забелязах колко е сладак всъщност, зная го от много отдавна но не ми е правил впечатление.Градът ни е малък и всички го познават, както и мен.Всички ми казват колко е тъп, как не е истински фр, как само си играе с момичетата, но въпреки всичко се влюбих в него и то адски много.Сега обаче той ме отбягва, не ми пише по скайп както правеше преди, не го засичам вече в дискотекат.Какво д аправя да продължа ли да дерзая за него или да се откажа?
Малко глупава тема, но все пак благодаря за отговорите!
KoGaTo HoRaTa SpRaT dA mE mRaZqT i Da Mi ZaViJdAt, ZnA4I oT mEn Ve4e Ne StAvA nI6tO!!!
Според мен няма смисъл да циклиш само на едно място, щом не се интересува от теб, по-добре не му обръщай и ти внимание и ако можеш, го забрави. Това е най-доброто според мен.
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
Opitai se da go zabravish ...taka shte byde nai-dobre...tai kato kazvash che si pravi kakvoto si iska s momichetata,..i ako ne iskash da bydesh porednata naranena...po-dobre ne misli poveche za negoUspeh!
Makar i da ti e mn trudno trqbva da se opita6 da go zabravi6.qvno tozi 4ovek ne e za teb.znam kolko lesno izglejda tova da go zabravi6 otstrani i kolko 6te ti ee trudno na teb,no znai 4e e za dobro :]![]()
zabravi 6tom ne ti obr16ta vnimanie . a moje i tav da mu e celata de da ti4a6 sled nego da se vlubi6 i t1i natatk...........
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
трябва да го забравиш
Vsi4ki ti kazvat kakvo prdstavlqva tova mom4e normalno e kogato si vluben mnenieto na drugite da ne te interesura,no ti sama vijda6 kakuv e sled kato te e ignoriral po vsqkakuv na4in.Taka 4e nai dobroto oeto moje6 da napravi6 e da mu pokaje6 4e ne si momi4e za edno mom4e i da si nameri6 nova izgora.USPEH![]()
То е много лесно да кажеш!Първоначално написано от summer flower
Не се забравя така лесно някой, в който си бил влюбен. И не можеш просто така да си харесаш друг: "Ааа ай ще почна да харесвам тоя и готову" Ама не..
Просто се опитай да не мислиш постоянно за него. Излизай повече с приятели, забавлявай се, спортувай нещо... Просто няма смисъл да се опитваш да си с него, защото нищо няма да излезе и само ще се нараниш още повече!![]()
Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevataNe davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !
Знам,че не е и няма да ти бъде лесно,но е по-добре да го забравиш.Ще си по-добре.
ami zareji go neti trqbva takav fani si nqkoi det 6e ti ti4a po dupenceto ;] takiva sa nai hubavi no v smisal ne da mu izneverqva6 i takiva a prosto da znae6 4e nqma da prai ni6to s nikoq osven s teb ;]
Смеете ми се, защото съм различен, а аз ви се смея, защото всички сте еднакви !!!
Откажи се, явно тея работи, които говорят за него са истина.
Не те търси, не ти пише по скайп-явно не се интересува от теб.![]()
ми да ти кажа 4есно...по-добре го забравиОба4е съм забелязала,4е когато си харесвал някой 4овек,а той дори не те е забелязвал,после ти като го забравиш той/тя запо4ва да те харесва
Много 4есто ми се слу4ва
![]()
![]()
![]()
![]()
аха....Първоначално написано от ThE^ReApEr
![]()