.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 26

Тема: Брат ми..

Брат ми..

Здравейте.Имам брат на 17 е,аз съм на 15.Общо взето ме е страх от него.Всимисъл забелязала съм как ме гледа,едно не както брат гледа сестра си ами по друг начин.Имаме обща стая разделена на две и леглата ни са близо и той винаги ме гледам когато се обличам.Срам ме дори и в банята да вляза.Страх ме е когато сме у дома двамата.Като в4ера например.Нашите заминаха за Плевен на два дни,а у нас идваше сутрин,обед и вечер леля ми за да ни готви и тем подобни,аз му казах да си викнем фр той ми каза нека да си останем само ние двамата,ще видим кво да правим.Страх ме е..моля ви това не е ебавка

Май някой има неосъзнати перверзни желания, а?

мен винаги ме е било страх да не се влюбя в някой роднина ! хаха ама няма как. иначе шегата на страна...тва съм го чувала и от други! най-добре земи си поговори с него го питай кво иска от тебе?
    иначе брат ти няма ли си приятелка?
    гледаш на някъде и очакваш нещо да се случи.а като се замислиш се случват неща на които ние казваме,че нищо не се случва! е извинявайте ама вятъра също се случва...!?

Супер фен Аватара на thefreak
    Град
    Пловдив
    Да иска мръсни работи да прави с тебе...
    - Всички авто-части на едно място!

Ami za6to ne pogovori6 s nego???

Град
    Асеновград, България
    Ами защо не го попиташ, защо те гледа така? А ако има основателна причина да се притесняваш, можеш просто да илизаш по-често. Но я опиши как по-точно те гледа.
    Няма път към щастието, щастието е пътят.

Аи има си приятелка,много хубавка е дори.Ами опитах се да говоря с него и като го питам той ми казва не ме занимавай с глупости.Ами смятам да говоря с нея и да поискам собствена стая
    ЕДИТ::Ами като излизам от банята той винаги е там някъде и мен заглежда на вече дупето,когато се преобличам му казвам да не влиза в моято половина(стаята е разделена с плъзгаща се врата и има нещо като прозорец ма той си е от врата)а той пак гледа аз ще се скрия той пак се опитва да гледа някък.Оглежда ме когато минавам отгорев до долу.Вече дори с него на плаж не отивам

Абе как да говори с брат си или с родителите си?Ами,ако се заблуждава... тогава тя излиза тая с перверзните мисли... И кво ще каже на брат си?"-Ти кво искаш да се е*ем ли?" хаха абсурдно е.
    По темата сигурно се заблуждаваш или просто ти се струва така.Та той ти е роден брат (препдолагам),няма защо да се страхуваш, а иначе ти можеш да не се застояваш толкова във вас, а да си излизаш навънка или поне му разсейвай мислите.. предложи му да излезете някъде илииии да гледате някакъв филм занимавай го с други неща да си по сигурна .Макар че съм обедена, че се заблуждаваш.Айде успех

ами не напротив той с приятелката му го правят от от няколко месецаимат дълга връзка

Emi stoi na razstoqnie ot nego nai dobre i se obli4ai v banqta ili v nqkoq staq
    Edna golqma bolka be6e lubovta ni zatova ne te vinq.. za belega v du6ata ot lubovni rani gore6to ti blagodarq.. v jivota ima i tyga, no ne za MEN i ne sega! I samo TI, EDINSTVEN TI me kara6 da se 4ustvam pak i pak az jiva

Фен
    Град
    Рая
    Баси первезника твоя брат ужассс

Re: Брат ми..

Цитирай Първоначално написано от LiLiNkaAaAa
    Здравейте.Имам брат на 17 е,аз съм на 15.Общо взето ме е страх от него.Всимисъл забелязала съм как ме гледа,едно не както брат гледа сестра си ами по друг начин.Имаме обща стая разделена на две и леглата ни са близо и той винаги ме гледам когато се обличам.Срам ме дори и в банята да вляза.Страх ме е когато сме у дома двамата.Като в4ера например.Нашите заминаха за Плевен на два дни,а у нас идваше сутрин,обед и вечер леля ми за да ни готви и тем подобни,аз му казах да си викнем фр той ми каза нека да си останем само ние двамата,ще видим кво да правим.Страх ме е..моля ви това не е ебавка
    Ako ne 6to ti naprai kaji na va6te 6i go puknat ot boi i 6te si happy
    ......................................

Град
    Там,където най-малко очакваш....
    Tcctctccct ne ti zavijdam s brat kato tvoq
    ako ti bqx an mqstoto do sega 50 skandala da e imalo v k16ti kak 6te me gleda brat mi dokat se obi4am
    mi ot de da znam ko da prai6 prosto se obli4ai v staite k1deto toi ne moje da te gleda .......
    If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
    do...it just means that nothing else is more important than you... )

Голям фен Аватара на Maimunche_f
    Град
    Дълбоката провинция....
    Въобразяваш си!!! Та той ти е брат, колкото и перверзен да е не би ти напраил нещо... И все пак не го предизвиквай-обличай се там където няма да те види, не се разголвай, не прави неща, които биха възбудили едно момче....Успееех

Не Не не ще се крие момичето че онзи му се е догледала жива плът...Да се крие , да не се облича предизвикаталено заради брат си...е тва ми се вижда абсурдно.По темата : Спред мен мисля че си въобразяваш имам сестра и никога немога да погледна с такива очи на нея .
    EMO - Емоционално Малтретиран Олигофрен

Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от Mariel
    Не Не не ще се крие момичето че онзи му се е догледала жива плът...Да се крие , да не се облича предизвикаталено заради брат си...е тва ми се вижда абсурдно.По темата : Спред мен мисля че си въобразяваш имам сестра и никога немога да погледна с такива очи на нея .
    i az imam sestra i podkrepqm... (a dori e po golqma...)

вЛасТта Ми ПричиНяВа НаЙ-сИлНиЯ оРгаЗъМ, НаЙ-сЛаДкаТа ТрЪпкА.иСтиНсКа КуЧкА, ЦиНичНа,ЛовКа,БруТаЛнА, с ТеЖъК ПаРфюМ и ЖеЛяЗнА вОлЯ ... с ОбуВкИ На Ferragamo и КосТюМ нА PRADA! Не БъДеТе пРосТо БоГаТи МоМичеТа, а ЖеНи с ВъзМожНосТ!!

Ти си адски зле..к'во като те гледа? Мисля,че тебе те тресе параноята и май ти искаш нещо от него..Просто мозъка изолира т'ва желание и го пречупва да изглежда така все едно той иска нещо от теб.Все пак си му сестра.. Никой нормален човек не би погледал на брат/сестра си с такова желание.. Абе сложна нещо е човешката природа.
    Simplicity is harder than complexity.
    Прост народ - слаба държава!
    Има три вида хора. Част от проблема, част от решението и част от пейзажа.

Цитирай Първоначално написано от AnTiBuLLsHiTs
    Абе сложна нещо е човешката природа.
    Хаха..... =D>
    EMO - Емоционално Малтретиран Олигофрен

Фен
    Град
    Kazanlak
    Уф уф уф страшен ти е дерта.... няма как или ти имаш проблем с мозъка или той... и в двата случая не е добре
    You're a looser. But I'm not.

Поговори със вашите,също така и с брат си.Не е нормално да те заглежда когато излизаш от банята или когато се обличаш...Той май е извратен(не се обиждай,лично мнение ми е)
    И те съветвам заключи банята когато се къпеш,защото той може да влезе в нея ии....... Не оставай никога сама с него или се старай поне да не говориш,обличай се в друга стая.
    Ако не стане поговори с вашите,плюс това си поискай отделна стая.

Град
    над морето
    Цитирай Първоначално написано от AnTiBuLLsHiTs
    Ти си адски зле..к'во като те гледа? Мисля,че тебе те тресе параноята и май ти искаш нещо от него..Просто мозъка изолира т'ва желание и го пречупва да изглежда така все едно той иска нещо от теб.Все пак си му сестра.. Никой нормален човек не би погледал на брат/сестра си с такова желание.. Абе сложна нещо е човешката природа.
    И според мен май ти искаш нещо от него

Абе вие не сте в ред.Тази вашата параноя ме плаши.Явно много искате някой да ви хареса,дори и това да е собствения ви брат,после започвате да си го представяте и най-накрая сами си вярвате.
    Поговори с майк ти и баща ти,дано те насочат на правилното място-към психотерапевт.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си