.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

Hybrid View

Вежди...оформяне

искам да питам може ли да се променя генерално формата на веждите! смисал аз искам да ги дигна малко, ама не съм наясно как става...
    вие сами ли ги оформяте или при козметик?

п.с. ако се дублира темата сори
    гледаш на някъде и очакваш нещо да се случи.а като се замислиш се случват неща на които ние казваме,че нищо не се случва! е извинявайте ама вятъра също се случва...!?

Как така да ги вдигнеш? За да изгледат по-нагоре, просто ги изтъни повече.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Супер фен
    ne,ne gi promenqi generalno,sledvai estestvenata liniq,no ako vse pak iska6 razli4ni ot tezi koito ima6 zadaljitelno pri profesionalist
    I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!

аз и да ги изтъня те косъмчетата са до определено място таа мисълта ми беше няма ли някъф начин да поникнат косъмчета по нагоре.... знам ли
    гледаш на някъде и очакваш нещо да се случи.а като се замислиш се случват неща на които ние казваме,че нищо не се случва! е извинявайте ама вятъра също се случва...!?

За кардинални промени както си се изразила определено бих казала козметик!
    Евтино е и няма шанс да останеш без вежди. (стига козметичката да е добра)

Ами след като искаш да ги променяш генерално, аз ти препоръчвам перманентен грим на веждите. Така ще можеш да си избереш формата, която най-много ти харесва.
    You only see what your eyes want to see
    How can life be what you want it to be?
    You're frozen, when your heart's not open!!!

;] засега съм доволна от мойте...е имат още за доизпипване !

на вас каква ви е формата?... ако може да се опше де ;]

Ami ako gi namalqvash v dolnata 4ast 6te izglejdat po navisoko
    Edna golqma bolka be6e lubovta ni zatova ne te vinq.. za belega v du6ata ot lubovni rani gore6to ti blagodarq.. v jivota ima i tyga, no ne za MEN i ne sega! I samo TI, EDINSTVEN TI me kara6 da se 4ustvam pak i pak az jiva

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от mistral
    ;] засега съм доволна от мойте...е имат още за доизпипване !

на вас каква ви е формата?... ако може да се опше де ;]
    emi are opi6i si tvoite de,da vidim 6te moje6 li
    I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!

ооо еми де да знам... без ъгъл са.. овални... хах някво такова...

Аре пак тоя козметик, абе оставете момичето да си пробва бе, един път ще се окипази, втория вече ще знае как се прави.
    Предполагам че говориш да имат отгоре извивка, да не са прави? Ако е за това, аз да ти кажа имам такава извивка само на едната вежда, на другата ся съм забелязала че ми излиза, ама доста редки косъмчетата. Няма как да ги накараш да пораснат отгоре, пробвай някак си да ги изскубеш, примерно от средата на веждата от горната среда да изскубеш надолу ако ме разбираш О.о Не знам дали ще стане, ама пробвай, то с рпробвайне става
    The music is loud
    The kids are so young
    All over the world
    They wanna have fun
    The music is so loud
    It drowns out the talk
    All over the world
    Just give us more rokk

Те следват линията на лицето ти, няма нужда да ги променяш.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Цитирай Първоначално написано от Say It Right
    Ami ako gi namalqvash v dolnata 4ast 6te izglejdat po navisoko
    Така е,пак и някъде бях чела,че най-горните косъмчета не трябва да се отскубват,било вредно...
    Живееш ли сред вълци,няма начин да не се научиш да хапеш ;]]

Бръснеш ги напълно и и глеаш как ше пораснат следващия път!

по-добре се консултирай с козметик остави ги там да порастнат известно време и иди, и кажи какво точно искаш... за 3лв могат да ти направят к'вито си искаш вежди
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

po dobre otidi na kozmetik.vednuz i az taka experimentirah i posle mnogo suzalqvah

Щом нямаш ъгълче иди на козметик да ти го оформи и да ти напражи красива линия на веждите!Аз смятам че най-готината форма е издължени вежди с ъгълче.

Remember my name you'll be screaming it later...
    98% от младото поколение харесва чалгата!
    Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си

Оформям си ги сама.Само при специални случей ходя на козметик

Град
    над морето
    вярно отиди на козметик да не се окепазиш сама,но и внимавай при кой отиваш де че какви откачалки има тея салони..
    Аз сама си ги оформям и много внимавам какво правя засега нищо ми няма

Moje6 sama da probva6 da gi iztuni6 no ako iska6 da im promenq6 formata otidi na kozmetik ne e skupo 3-4 lv da ti napravi malko 4upka ako tova ti e ideqta..
    Don't confuse hate with jelousy...bitch!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си