.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14
    Супер фен

той си мисли,че не ме заслужава!

Излизам с едно момче,към което имам много силни чувства,а той ме обича.Коато сме заедно прекарваме времето много хубаво и не усещаме когато са изтекли цели часове.Но проблема е,че той си мисли,че не ме заслужава.Била съм хубава и трябвало да бъда с някой,който е на нивото ми.С него само съм си губела времето и съм се ограничавала.Обясних му,че искам него и не ме интерисува какво мога да имам и кого.Но той пак си знае неговото.Кажете ми как да го убедя,че искам само него и нищо друго?Какво да правя?Не искам да го губя само защото си мисли,че не е за мен.Знам,че ако го оставя ще страдам много,както и той.Но подяволите нямам сили ... плаках пред него и му казах,че ме е страх,че ще го загубя.Той ми каза,че винаги ще е до мен,но продължава да ме кара да размисля и да поема по друг път без него,а аз НЕ ИСКАМ и не мога.
    Обичам те <3 !!!

Според мен той не те обича, а това са извинения. Или е депресар и мисли, че е тъп и грозен и животът му е ужасен...и в двата случая не ти трябва да си с него.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Супер фен Аватара на monityY
    Град
    Sofia, Bulgaria
    mm.. poznata istoriq.. opitai se malko da mu povdigne6 samo4uvstvieto..i ot tam 6te si promeni mnenieto za vas dvamata.. 6tom ne ti vqrva kato mu kazva6 4e iska6 da si samo s nego,zna4i ti nqma dostata4no doverie,misli se 4e go luje6.. opitai se pak da pogovori6 s nego i mu kaji 4e 6te zeme6 kraini merki ako ne se stegne!
    Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.

Супер фен Аватара на thefreak
    Град
    Пловдив
    Мъчи се по деликатен начин да ти каже, че не иска да ходи с тебе, ама ти не зацепваш.
    - Всички авто-части на едно място!

Супер фен
    От тея крайни мерки няма да име ефект!
    А що се отнася до това,което казахте,че не иска да е с мен и т.н.НЕ!Това не е така.Той не е на 13 - 14,че да не зане как да ми каже,че не иска да е с мен и да овърта.Знам,че иска да е с мен!Личи си по думите,действията.
    Обичам те <3 !!!

Spored men nego go e strah da ne te izgubi. Sigurno si hubavka i umna (koeto rqdko se sreshta) i momcheto vijda che mnogo momcheta biha jelali da budat s teb i koito momcheta estetsfno ti mojesh da omaesh. Ama ti bi trqbvalo da mu obqsnish che hubavi i umni hora na toq svqt ima mnogo kakvo tolkova i razbirase shte ima po-hubavi i po-umni momcheta ot nego koito shte iskat da sa s teb ama tova ne znachi che ti shte trugnesh po tqh kakto i obratnoto shte ima mnogo po-dobri momicheta ot tebe koito toi shte moje da omae ama kakvo ot tova to ako taka stavashe do sq vseki trqbva da se depresira zashtoto nikoi ne e perfekten taiche.... Shte e dobre ako mu pokajesh tezi neshta ne samo mu gi kajesh....

Супер фен Аватара на thefreak
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от FiRe_LaDy
    ....той си мисли,че не ме заслужава.Била съм хубава и трябвало да бъда с някой,който е на нивото ми.С него само съм си губела времето и съм се ограничавала..... .....но продължава да ме кара да размисля и да поема по друг път без него...
    Незнам ти какво си мислиш, ама май овърта, а?

Цитирай Първоначално написано от FiRe_LaDy
    Знам,че иска да е с мен!Личи си по думите,действията.
    <сърказъм>Аааааа... то такива десйтвия са специална стратегия, бях я забравил.
    Ти караш момичето да продължава напред без тебе(цитирам), а то всъщност значи обратното.</сърказъм>
    - Всички авто-части на едно място!

И аз веднъж имах чувството,че не заслужавам едно момиче...Но ми мина

Град
    Търново.... Велико Търново
    Цитирай Първоначално написано от lizzard_92
    И аз веднъж имах чувството,че не заслужавам едно момиче...Но ми мина
    аз не заслужавах снощната си вечеря беше прекалено добра за мене ...
    два варианта - не те ще, или те ще но тфа му е стратегията....

Супер фен Аватара на kobrichka
    Град
    ...Ада....
    Според мен момчето или не те харесва или просто се е забъркал в нещо и не иска да забърква и теб.Но според мен просто не иска да те нарани като ти каже,че не те обича вече и затова иска ти да го зарежеш.Поне аз така мисля.
    Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...

Град
    kadeto iskam
    ooff Tva e stanalo kat kli6e - "Az ne te zaslujavam". S edna duma iska da te raskara. Nese zanimavai pove4e

Мега фен Аватара на babity
    Не съм съгласна със всички, които сте на 100% убедени, че иска да я разкара. Имах гадже, което постоянно ми казваше, че не съм за него защото съм била такава и онакава и съм можелА да имам всеки ама съм искала да се мина точно с него... бла бла бла. Пък 5 месеца да ходим и да не намери начин да ми каже, че не ме е искал...не ми се вярва. Най - кофти варианта за теб е наистина да не те иска, ама ако не те искаше предполагам щеше да те отбягва... Та...другия вариант да е някъв пълен сдуханяк, просто няма какво друго да е. Ако по щастлива случайност е второто, просто трябва да му наливаш с голямата фуния (щях да напиша филия ) колко много го искаш и т.н. тва е!

Ще ти дам един конкретен пример: Преди време една моя приятелка реши да ходи с едно момче,което и то я 'харесваше'. Обаче момчето все й повтаряше,че е много свестно и хубаво момиче, а той е едно нищо и не заслужава да ходи с нея. Но тя все му повтаряше, че го обича, че не иска да е с друго момче и да престане с тези глупости. Момчето пак продължи, че нея заслужава и е най-добре да се разделят, а приятелката ми се инатеше. И веднъж видя приятеля си с друго момиче, натискащи се в двора на едно училище. Тогаво момчето е признало, че е искало да я разкара с по-безболезен начин. За него тя била смахната и ходел , за да му мине времето. Приятелката ми много страдаше.

Мега фен Аватара на koalka
    Говори сериозно с него!Кажи му да престане, не ти е приятно, искаш него и точка.Да не говори затова, няма смисъл, нали си с него?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си