- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Нашите ме хванаха, че пуша цигари
kat ti gledam profila i na koz4e go kara6 ti se blagodari 4e sa te hvanali s cigarite 4e kato 4eli e po leko a 6tom pu6i6 koz zna4i ne si koi zn kolko maluk pone na mene mi se struva taka taka 4e prosto im kaji i gotovo te 6e go priemat nadqvam se ti sam 6e si preceni6 ti gi poznava6 nadqvam se da ne ti se karat![]()
Ako imah 10 sredni prusta i desete 6tqha da sa za vas!!!! :*
Кажи че някой твой приятел(който ест не тачиш мн мн)ти е дал цигара и ти за да видиш ко е си си дръпнал......верно че после той ще яде хурката,ама ще минеш тънко.И поече не пуши,щото "мацките" вече знаят,че го правиш за вниание
![]()
pff kaji im 4e tva e bila edna ot p1rvite i...... ot poslednite
kaji im 4e gi spira6 a i nqma da e zle naistina da gi spre6
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
И кво?!Не си извършила голям грях.По-добре им кажи истината,щом пушиш явно го искаш и те не могат да те спрат
![]()
Walk go home boy...
mi 4ove4e nz men sashto e sa onq den dade ednas kutiq cigari na maika mi berha me fanali ama nishto new mi kaza nali v daskaloto vika vkashti 6e si pogovrime ama kat se pribrahse e edno nishti ne e stanali basi ne gi razbiram roditelte
ЩаСтИеТо ПрИ мЕн ДоЛетЯ с БуТиЛкА вОдКа В рЪкА.ВчЕрА бяХ пРиМеРнО дЕтЕ,пИеХ сОк ВмЕсТо ПиТиЕ,аЛа ДнЕс Ми ПиСнА оТ тОвА-жИвОтА сВоЙ щЕ пРоМеНя!По КлУбоВе Ще Си ВиСя,Ще БъДа ГаДнА кУчКа БеЗ дУшА!
ostavete 4oveka.seki na toq svqt 6e umre,pone dokato e jiv da si prai kefa,a ako ne mu haresva spri gi.ne mi se verva da si mnogo glqma 6tom iska6 da se izmukne6 ot roditelite si ''po-leko''PRAI SI KEFA AKO NE GI SPRI TIQ CIGARI!
Ami kaji im istinata,te taka ili ina4e nqma kak da te sprat da pu6i6,ako ti ne si kaje6 STOP!I da ti zabranqt da izliza6 ili tam,kvoto izmislqt-vinagi ima na4in.Az li4no ne pu6a,ama vseki si precenqva... i vse pak za6to ne probva6 da gi spre6 teq cigari?Nqma polza ot tqh.
My dream isn't an absurd...it's just imposible for your possibilities
Имам един приятел, който мисли като теб. Пуши трева от 3 години (сега е на 16) 95% от времето, в което го виждам е друсан. Последния път, когато го видях (декември) ходеше гол до кръста и викаше "аз съм страшно тъп, копеле". Прави си изводите.Първоначално написано от deni2
KAJI IM ISTINATA,S LAJATA NALI ZNAE6 4E NI6TO NE SE POSTIGA RANO ILI KASNO IZLIZA NA QVE I TAKA 6TE STANE PO LO6O!
.KyKlA_nA_eDiN-IgRa4Ka_nA-NiKoGoO
.
+1 лъжите няма да помогнат най-мн да влошат нещатаПървоначално написано от Chr!sSie
Apff koi klas si be moito dete 3-4 i kfo strah te e da im kaje6 a po kafencata s gajetata moje6 da se gazari6 s cigarkite a?Apff kolko si mi elementarsna prosto..Az pak kato zaponah da pu6a otidoh i kazah mamo tate az pu6a i te kazaha dobre...i tva be6e davat si mi kinti za cigari pu6a si u nas9no ne i pred teh)i nikaf problem i sam mn 6tasliva 4e im kazah az a ne 4e arzbraha ot nqkoi dr..!!
![]()
Когато правиш нещо трябва да си готов,да си понесеш последствията.
кажи, че така се забиват пички...
добре че са те хванали, дано ти наложат някакво наказание, пък да ти дойде ум в главата и да спреш цигарите! а на колко си години?
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
Недей нищо да обесняваш,просто си сложи едно "Р" във ника.Така точно ще ти съответства.Първоначално написано от PosTa
Never let the fear of
striking out keep you
from the plating the game!
НЕ ГИ ЛЪЖИ
олее кви сте сичкитеамии и мене ме беше страх кат ме хванаха ии тва че пушиш не е вярно за да са прайш на газар поне аз де (:
пуша щот ми харесва нз и азхах ама не съм няква престръстена пушачка де
![]()
Как искаш да минеш тънко..ами кажи , че си проввал ала не ти е харесало и вече няма да пушиш..при мен така мина 1вия път ;]
Моя съвет е да спреш да пушиш....разберете,че НЕ е интересно да пушите,ами само се тровите![]()
![]()
..this world is watching me..
Всички много приказват, че техните знаят, че пушат и им разрешават - а пък в един момент 90% гърмите. Не мога да ви разбера защо пушите - много големи ли ставате като пушите?Смешни сте
(Това не е общото ми мнение за всички пушачи - някои наистина са пристрастени и имат нужда да пушат - примерно родителите ми.)