- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Колко пъти един след друг го правите?
4 puti max s po4ivki za po edna cigara
Ако пийна ставам като шивашка машина само шием СТИГА ОЩЕ ОЩЕ МОЖЕ![]()
+1Първоначално написано от Insatiable
Не иГраЯ По ПравиЛа-нЕ Ми НаЛагАй ТакИва, НямА да Ги СпазВам! Не иСкАй НиЩо От мен-НяМа Да Го пОлУчИш! ЖиВеЯ ДеН За ДеН
Различно. Стигали сме до 4-5 пъти някъде.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
А ние като правим 1 път седмично секс, а тази седмица ще пропуснем? 3 пъти най-много. Редовно е 2. Кой иска повече-и двамата ни боли след 2-рия път. 2 пъти,1 ден седмично. Това при нас е традицията. Ама толкова пъти свършва ТОЙ! Не питайте за мене-аз свършвам по много повече пъти от негоПървоначално написано от slun4ice
![]()
3-4![]()
Обичам само един човек и това съм аз.
Da to i pri nas e taka po princip i samo v redki sly4ai go pravime po pove4e i to s po4ivki ot po 2-3 4asa.V4era iavno se be6e bugnal za6toto daje ve4erta kogato se vurnah ot BG kudeto biah 5 sedmici go napravihme 3 puti i to s po4ivki.Първоначално написано от krem4et0
![]()
Ммм тия 12 момчета са свършвали доста бързо...
Зависи в какво настороение сме и двамата. Минимум по 3 пъти.
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
tui kato se vijdame rqdko s priqtelq mi sme dostigali vednuj do 8 puti i samo stavame miem se i pak nanovo kato vseki akt e okolo 30minyti 6toto to pove4e e nedopystimo za nas.ina4e kato sme si zaedno po 2-3 puti na den.
Във всеки един от нас се крие някой друг,намери го и го опознай,спаси го и ще спасиш света!
2-3![]()
ми горе доло по 2
аз мога макс 3 пъти ма тряа полу4а ....подкрепа от колежката![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Колкото издържи малкия:P 5-6 пъти то си и зависи от възбудата
![]()
Аз свършвам 1 пат па после ми писва !
Mislq ili 5 ili 6Cqla nosht ne bqhme spinkali :P
Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo.
http://www.flirt4e.com/milchetyyyceluvchica
Еми 2-3 пъти,но напоследък само по 1 път
ЩаСтИеТо ПрИ МеН ДоЛеТя С БоТиЛка ВоДкА И ТрЕВа.ЖиВоТа МоИ Ще ПрОмЕнЯ! По КлУбОвЕтЕ ВеЧнО Ще ВиСя Ще БъДа ДоЛнА КуЧкА БеЗ ДуШа!!! Да РаЗбИвАм МъЖкИтЕ СъРцА Ми Е СтРаСтА, ЗаЩоТо МрАзЯ ЛюБоВтА!!!:P
Първоначално написано от Milеna_Pld
hahaha vseki e imal po 10 min
![]()
Ami az vednaj kato bqhme s nego na moreto i prebroih kolko puti svur6i.. 11 ama vse pak sme si bili cql den zaedno v hotela.. opredeleno be6e hubavo:}
obiknoveno po 6,7 p1ti kogato nqma nastroenie i zad1rjame tapata maa kato ima nastroenie po 10-15 p1ti
Iznasilvaite samo tova koeto se dviji,a kogato stanete na 16 moje da iznasilvate granitogres hmm