- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Как се казва такъв човек,който..
..който прави това,което другите нещат да му правят.Примерно той,говори на "уе" или "бе" а казва на другите да не му говорят така.Имаше специална дума за такъв човек,както например за човек,който мисли само за себе си е егоист,така и за този,който "аз мога,ти-не" имаше дума..кажете думата![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
не мога да го кажа но ще го напиша:яяяяПървоначално написано от JuBaCcA
уфф изкуфях от скука няма никой в скайп
![]()
![]()
имам си гадже,заместници,кандидати и най-добри приятели
Имаше точна думаПървоначално написано от thefreak
![]()
Грандоман - човек, който страда от мания за величие и се мисли за центъра на света![]()
ГОТИНО Е ДА СИ ВАЖЕН, НО ПО-ВАЖНО Е ДА СИ ГОТИН!
ne6to takova be6e... no ne moga da se setq ... 6te se porovq v u4ebnika po psiho ot minalata godina i ako namerq ne6to 6te go napi6aПървоначално написано от kaka Albenka
![]()
НЕ НА СЕКСА В РАННА ВЪЗРАСТ!!!!!!!!
ИЗЖИВЕЙ ДЕТСТВОТО СИ ПО НОРМАЛЕН НАЧИН!
{ако смяташ, че не е нормално децата да правят секс, сложи това на профила си}
i az mislq 4e e grandoman,no 6tom si ima druga duma....![]()
![]()
![]()
... Just smile...
Демагог:P
Думата е ПИЧ ! \/
лИз-бЛиЗ
Това не означава ли лъжец?Първоначално написано от JuBaCcA
![]()
Животът е всичко онова,което ни се случва,докато правим планове за бъдещето.
mai ne6to takova be6e![]()
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
az neznam ama vse pak da se vklu4a
ЩаСтИеТо ПрИ мЕн ДоЛетЯ с БуТиЛкА вОдКа В рЪкА.ВчЕрА бяХ пРиМеРнО дЕтЕ,пИеХ сОк ВмЕсТо ПиТиЕ,аЛа ДнЕс Ми ПиСнА оТ тОвА-жИвОтА сВоЙ щЕ пРоМеНя!По КлУбоВе Ще Си ВиСя,Ще БъДа ГаДнА кУчКа БеЗ дУшА!
grandoman ne e li kogato primerno nqkoi iska golemi podaraci ili vse golemi ne6ta ne se radva ot mlakoto ami iska mnogo
nee... grandoman e takav , koito se misli za nai-golemiq i pro4ie i pro4ei.... takav det ne se kei na malki podaryci... po -skoro e neblagodarnikПървоначално написано от babylove
![]()
![]()
![]()
ам ... провери в тълковния речник![]()
Знам не съм идеална,малко наивна и малко странна!Всичко за мен е черно и бяло...!Заради никой не се променям,нараняват ме без сърце оставам,но и да падна пак се изправям .....