.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Класната върна цигарите ми на майка ми лично...

awe klasnata kaza na maikami 4e pusha daje li4no i varna cigarite i tq nali kaza vkashti 6e si pogovorime i nali az se spekoh oba4e kat se pribrah se edno nishto e nqmalo tva spored vas kfo zna4i

т.7 от Правилника!

Модерирано от sh3_1s_7h3_0n3
    ЩаСтИеТо ПрИ мЕн ДоЛетЯ с БуТиЛкА вОдКа В рЪкА.ВчЕрА бяХ пРиМеРнО дЕтЕ,пИеХ сОк ВмЕсТо ПиТиЕ,аЛа ДнЕс Ми ПиСнА оТ тОвА-жИвОтА сВоЙ щЕ пРоМеНя!По КлУбоВе Ще Си ВиСя,Ще БъДа ГаДнА кУчКа БеЗ дУшА!

zna4i da sa radva6 Qvno maikati e znaela ili ... nz
    www.myschoolbel.info <---- tYk ImA Si4kI TeMI, EseTa, LIS ....

Цитирай Първоначално написано от bebeto0o
    zna4i da sa radva6 Qvno maikati e znaela ili ... nz
    abe nai veroqtno e taka ama moje i da e samo zati6ie pred burq... vnimavai da ne sgazi6 luka 4e moje da stane mn kofti...

Как можа да събереш всичко това в 1 ред ?

И все пак майка ти не е много строга,за тфа се радвайй И кажи на майка си, да не вярва на учителката,защото понякога даскалите заплитат нещата от завист

Moje da e namislila ne6to za po-kusno

Град
    Лондон
    Абе даже и да не е строга майка й с сигурност щеше да каже поне нещо...
    Според мен е ЗАТИШИЕ ПРЕД БУРЯ! и ти подготвя нещо за по-късно или само изчаква леко да сгафиш и ще те си покаже рогата тогава...
    Приятел ти е този, не който ти бърше сълзите, а този който не те кара да плачеш...

Супер фен
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от asi_basi
    Абе даже и да не е строга майка й с сигурност щеше да каже поне нещо...
    Според мен е ЗАТИШИЕ ПРЕД БУРЯ! и ти подготвя нещо за по-късно или само изчаква леко да сгафиш и ще те си покаже рогата тогава...
    За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Ъъъъъ
    Когато и мен ме разбраха че пуша в даскало,директорката викна майка и й каза че пуша А аз бях още 6 клас,и казах на майка,че една какичка от Езиковата гимназия(която пребиваваше в нашата сграда),и казах на мама,че каккичката е влезнала до тоалетната и аз съм и държала цигарата Беше кофти,ама след време ме разобличиха.
    Майка ти сега нищо не казва,ама съм сигорна,чЕ ще избухне .

Всъщност може да го е казала за пред класната ти.
    Аз така едно време бях набила едно момиче, защото тормозеше едно дете, което беше страшно беззащитно пред нея. И от там на майка ми една лекция, тя уж ми се кара, че съм постъпила много лошо, а пък после като останахме сами каза, че всъщност много добре съм направила, като съм защитила другото момиче.
    Това ти го казвам, за да видиш, че всъщност майка ти може да няма никакво намерение да ти се кара, но да е просто да отбие номера за пред класната ти...
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Супер фен Аватара на HePeAJIeH
    Може би е знаела.Така или иначе поговори си с нея! Моя съвет е да прекратиш с цигарите-даваш пари на вятъра и си захабяваш здравето!

Означава "Затишие пред буря"

Супер фен Аватара на GreenFairy
    Град
    В сърцето на слънцето
    Де да знам кво значи...

А поне върна ли ти цигарите?

Град
    В АдА
    Явно е решила да ти даде шанс ся гледай да не направиш някой гаф че ще ти се ...........

nz kvo zna4i, ama na6ta klasna sabira cigari ot pu6a4ite ot na66iq klas i pu6i... ili gi kara da hodat da i kupuvat

Мега фен Аватара на 5StaR
    Град
    7 hills..
    Лол, даже и да пушех нямаше да си дам цигари на класния..Те даскалите през часовете искат ГСМ-ите щото си играем на тях ама ние си ги прибираме и викаме "няма да го дам!!" и те се отказват горките
    The Spark

ООоо и аз съм имала такива проблеми.Уверявам те,че е затишие пред буря.
    1936

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си