.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Белези от папки...ужассс...

Проблема ми е следният:преди имах папки,но след като цял месец ги мазах със спирт,се махнаха.Дотук добре,обаче:останаха зачервени белези-мнмнмн гадно.И тка те като са зачервени и изглежда,че имам папки а аз НЯМАМ!!!Моля ви,кажете дали знаете някво средство или продукт за премахване на тая червенина,plsss...
    Живееш ли сред вълци,няма начин да не се научиш да хапеш ;]]

Ами принципно "Скинорена" премахва и пъпките и петната. А само за петната можеш да използваш "Целерит"-има голям ефект и дори действа избелващо само, дето не е много приятен на мирис.
    You only see what your eyes want to see
    How can life be what you want it to be?
    You're frozen, when your heart's not open!!!

tejak televizionen grim
    moje li da si maje6 pypkite s grim...leleleeeee
    i to momi4e......

Град
    Велико Търново
    Тфа "Целерит" колко парички е?

Споко, аз преди около месец имах варицела. Сега цялото ми лице е в дупки зачервени места и кво ли не. В началото се притеснявах, ама сега хората не им обръщат внимание.

По-добре отиди на дерматолог-той ще ти предпише нещо,което наистина ще помогне,пък и може да питаш и за някое мазило,за да не ти излизат нови пъпки.А тва със спирта аз лично изобщо не го одобрявам-изсушава ужасно много кожата,пък и ако беше за пъпки,дерматолозите щяха да го препоръчват-е аз все още не съм попаднала на такъв.По-добре дай малко пари за нещо по - качествено и преглед при специалист,отколкото после да съжаляваш,че си си окипазила лицето.

Мега фен
    Град
    София
    Отиди на дерматолог,това е решението.Иэобщо не се мажи с раэни глупости,эащото само ще стане по-эле.Със скинорен ако си намажеш петната 2-3 пъти ,ще станат още по-червени и кожата ти ще се съсипе.Недей!
    [size=7][b][u]fosse cos

Цитирай Първоначално написано от `PePiTa`
    Тфа "Целерит" колко парички е?
    Цената варира около 10 лв. някъде.
    You only see what your eyes want to see
    How can life be what you want it to be?
    You're frozen, when your heart's not open!!!

Цитирай Първоначално написано от ceco_meco
    tejak televizionen grim
    moje li da si maje6 pypkite s grim...leleleeeee
    i to momi4e......
    tva pak kakvo ob6to ima s napisanoto ot avtorkata

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от SweeT_EscapE
    По-добре отиди на дерматолог-той ще ти предпише нещо,което наистина ще помогне,пък и може да питаш и за някое мазило,за да не ти излизат нови пъпки.А тва със спирта аз лично изобщо не го одобрявам-изсушава ужасно много кожата,пък и ако беше за пъпки,дерматолозите щяха да го препоръчват-е аз все още не съм попаднала на такъв.По-добре дай малко пари за нещо по - качествено и преглед при специалист,отколкото после да съжаляваш,че си си окипазила лицето.
    +1

Град
    София
    +1

За пъпките може да използваш кремче "Acne out" (около 7 лв.) , а за белезите препоръчвам крем "Контрактубекс" (около 12 - 13 лв.). Много е добър! Казвам от опит защото и мене като ме беше съсипала една козметичка само той ми оправи лицето.

Супер фен Аватара на monityY
    Град
    Sofia, Bulgaria
    e to tfa si minava..pone pri men...za 3-4 dni 6te mine
    Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.

колко имаш по български??
    съмнявам се да е повече от 3, щом пишеш пАпки

иначе предполагам, че с времето ще се излекуват сами. ии все пак: стискала ли си ги?

Your worst enemy is your self
    Will you fight, or give in?

Оо0о0о0 Боже,ти знаеш ли колко ще и коства дерматолога Като не знаете,защо изобщо пишете

♫ Beautiful.. ♫
    Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
    Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
    че те обичам както никой друг,
    искам те, искам да си тук!
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.

Цитирай Първоначално написано от ЕPu
    колко имаш по български??
    съмнявам се да е повече от 3, щом пишеш пАпки

иначе предполагам, че с времето ще се излекуват сами. ии все пак: стискала ли си ги?
    Еми тъй като неам кирилица,и ползвам кирилизатор,и той тка изкарва думата...имам 6
    Живееш ли сред вълци,няма начин да не се научиш да хапеш ;]]

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си