- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Белези от папки...ужассс...
Проблема ми е следният:преди имах папки,но след като цял месец ги мазах със спирт,се махнаха.Дотук добре,обаче:останаха зачервени белези-мнмнмн гадно.И тка те като са зачервени и изглежда,че имам папки а аз НЯМАМ!!!Моля ви,кажете дали знаете някво средство или продукт за премахване на тая червенина,plsss...
![]()
Ами принципно "Скинорена" премахва и пъпките и петната. А само за петната можеш да използваш "Целерит"-има голям ефект и дори действа избелващо само, дето не е много приятен на мирис.![]()
You only see what your eyes want to see
How can life be what you want it to be?
You're frozen, when your heart's not open!!!
tejak televizionen grim
moje li da si maje6 pypkite s grim...leleleeeee
i to momi4e......![]()
Тфа "Целерит" колко парички е?![]()
Споко, аз преди около месец имах варицела. Сега цялото ми лице е в дупки зачервени места и кво ли не. В началото се притеснявах, ама сега хората не им обръщат внимание.![]()
По-добре отиди на дерматолог-той ще ти предпише нещо,което наистина ще помогне,пък и може да питаш и за някое мазило,за да не ти излизат нови пъпки.А тва със спирта аз лично изобщо не го одобрявам-изсушава ужасно много кожата,пък и ако беше за пъпки,дерматолозите щяха да го препоръчват-е аз все още не съм попаднала на такъв.По-добре дай малко пари за нещо по - качествено и преглед при специалист,отколкото после да съжаляваш,че си си окипазила лицето.
Отиди на дерматолог,това е решението.Иэобщо не се мажи с раэни глупости,эащото само ще стане по-эле.Със скинорен ако си намажеш петната 2-3 пъти ,ще станат още по-червени и кожата ти ще се съсипе.Недей!![]()
[size=7][b][u]fosse cos
Цената варира около 10 лв. някъде.Първоначално написано от `PePiTa`
![]()
You only see what your eyes want to see
How can life be what you want it to be?
You're frozen, when your heart's not open!!!
tva pak kakvo ob6to ima s napisanoto ot avtorkataПървоначално написано от ceco_meco
![]()
За пъпките може да използваш кремче "Acne out" (около 7 лв.) , а за белезите препоръчвам крем "Контрактубекс" (около 12 - 13 лв.). Много е добър! Казвам от опит защото и мене като ме беше съсипала една козметичка само той ми оправи лицето.![]()
e to tfa si minava..pone pri men...za 3-4 dni 6te mine![]()
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
колко имаш по български??
съмнявам се да е повече от 3, щом пишеш пАпки![]()
иначе предполагам, че с времето ще се излекуват сами. ии все пак: стискала ли си ги?
Your worst enemy is your self
Will you fight, or give in?
Оо0о0о0 Боже,ти знаеш ли колко ще и коства дерматологаПървоначално написано от SweeT_EscapE
Като не знаете,защо изобщо пишете
![]()
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.