.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Hybrid View

кристали за коса???

искам да питам за какво точно деистват на косата,каде се продават,различни видове ли са и каква им е цената?какво представляват и как се нанасят на косата?и тези които използват доволни ли са?

ramaiana
    Guest
    Изглаждат косъма и стърчащите краища,преддотвратяват цъфтежа на косата,заздравяват я...изобщо....перфектни са за косата.
    Не мога да ти кажа колко им е цената,но са скъпички.
    Можеш да си поръчаш в някой фризьорски салон.
    Нанасят се няколко капки на ръцете и косата се "гали" по дължина

az ne izpolzvam no priqtelkata mi da .
    predstavlqvat malki ampuli i bivat mn raznoobrazni za vsqkakav tip kosa .
    mislq 4e edna struva6e 1.30lv.
    a za da imat efekt trqbva mn dalgo vreme da gi izpolzva6 za6toto ina4e nqma smisal i ne trqbva da prekasva6

Супер фен Аватара на tItEufFf
    Град
    Франция
    Моите кристали струват около 7 лв (не съм сигурна, може и да лъжа ). Казват се Cristalli Liqudi на BioPharma. Аз рядко си слагам. Не ги използвам, защото ми изглаждат косата и т.н., а защото къдриците ми стават много красиви. Иначе са полезни...

Le Hainaut volley,
    plus qu'une

az ne izpolzvam no priqtelkata mi da .
    predstavlqvat malki ampuli i bivat mn raznoobrazni za vsqkakav tip kosa .
    mislq 4e edna struva6e 1.30lv.
    a za da imat efekt trqbva mn dalgo vreme da gi izpolzva6 za6toto ina4e nqma smisal i ne trqbva da prekasva6...mn nepodgotven otgovor na edno momiche predi mene.Znachi kristalite sa edin vid za vsqkakuv tip kosa,kato celta im e da predotvrati cufteja na kosatai da q podhrani kato cqlo.Cenite varirat v zavisimost ot kolichestvoto i markata.No ne sa malki kato ampulki,a v shishenca ot 30,50,100ml.Cenite varirat ot 5,50 do 12lv,na po poznatite marki na pazara.I nakraq da uto4nq che ne davam otgovora ot razni prikazki,a kazvam neshtata kakvito sa-ot opit i nabludenie.Zashtoto kato gledam kak vseki pi6e kakvoto e 4ul i dava glupavi suveti naprazvo mi se
    Dori da iskam az nemoga da buda Angel.....

Аз ползвам няквии Silker. Слагам си често, по принцип преди да си изправя косата, за да не я гори пресата много . Но понякога ме мързи и след като я изправя си слагам и после пак я изправям, защото отдолу се подвива. Доволна съм, правят ми косата слегната, и отгоре като я топирам и става идеално
    The music is loud
    The kids are so young
    All over the world
    They wanna have fun
    The music is so loud
    It drowns out the talk
    All over the world
    Just give us more rokk

Моите са на SERI, около 12лв. са.Те са за реконструкция и защита.Също така подхранват и придават блясък на косата.Смятам, че от всички възможни кристали, тва са най-добрите!

Продават се във всички парфюмерий, в аптеките ме съмнява да ги има...

Нанасят се по връхчетата върху влажна коса.Ако използваш преса, маша, ютия и други подобни задалжително трябва да имаш кристали.

Ако още нещо не е ясно, питай

сега аз ще питам
    а ако използваш преса или маша кога се слагат кристалите?след използването или преди когато косатат ти е още мокра?
    Стани по-добър човек, и гледай да си наясно със себе си, преди да срещнеш някого с надеждата, че той ще разбере що за човек си ти!

Докато е мокра!

Краствалите за коса като цена варират от 5 до над 30-40 лв, в зависимост от марката и разфасовката. Позлвала съм кристалите на Биофарма, малката разфасовка от 30 мл струваше около 6 лв. Кристалите са продукт, който не лекува косата, а я прави да изглежда добре. Съдържат силикон, който изглажда стърчащото на косата. придава блясък. Може би предпазват и от цъфтеж. Изполват се и на мокра, и на суха коса, в зависимост от ефектът, който искаш да постигнеш- на тези на Биофарма си пише на упътването. Според мен, ако използваш преса, сешоар, или маша, е добре да ползваш кристали, тъй като образуват защитен слой около косъма, но ако целта ти е хидратация на косъма, или по-здрава коса- друг продукт. Аз например предпочитам балсам без отмиване на Глис.

Цитирай Първоначално написано от fiama
    Краствалите за коса като цена варират от 5 до над 30-40 лв, в зависимост от марката и разфасовката. Позлвала съм кристалите на Биофарма, малката разфасовка от 30 мл струваше около 6 лв. Кристалите са продукт, който не лекува косата, а я прави да изглежда добре. Съдържат силикон, който изглажда стърчащото на косата. придава блясък. Може би предпазват и от цъфтеж. Изполват се и на мокра, и на суха коса, в зависимост от ефектът, който искаш да постигнеш- на тези на Биофарма си пише на упътването. Според мен, ако използваш преса, сешоар, или маша, е добре да ползваш кристали, тъй като образуват защитен слой около косъма, но ако целта ти е хидратация на косъма, или по-здрава коса- друг продукт. Аз например предпочитам балсам без отмиване на Глис.
    =D>
    Love Ickooo

Re: кристали за коса???

Моите струват 10 лв. Всеки месец си купувам различни. Не мога да определя кои са най-хубави. Косата става мека и гладка, не предотвратява изцяло цъфтенето, но поне го забавя

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си