- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- И двамата се обичаме, но той не ми предлага ;(
molq vi pomognete
Редактирано от ^npocTo^a3^f^
Заглавието на темата трябва да е написано на кирилица!
еми предложи му ти...Кво странно има. В днешно време всичко е нормално....Ето виж например Дони и Нети: Нети направи предложение за брак на (мъжа си) Дони и кво...много са си щастливи и на никой не му пука кой е направил първата крачка. Действай и ти така
Как разбра че те обича![]()
Дай малко инфо![]()
+1 дай малко инфоПървоначално написано от ramaiana
![]()
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
ami pokazva mi go kato izlizame kazva mi go durji se specialno s men i kazva che sum specialna za nego i che go obicham no az sum sramejliva i chakam toi da mi predloji da trugnem![]()
Странно е, че не прави нищо, ако те обича, поне някакви признаци затова не ти ли дава, поне ти да направиш нещо?Поне го целуни, не е нужно да му предлагаш.
deistvai ti. a i btw sle dvreme nqma da si taka..... pomnq 4e i az predi godini bqh taka s 1 voto gadje.... obi4ahme se uj ( izmisleno po decki) ama nikoi ni6to ne prae6e. samo si izlizahme na van zaedno i po kafencata
Първоначално написано от ™G-Baby™
Пък аз помислих за брак като погледнах заглавието........ Излезте заедно.... Поговорете.. Смисъл питай го какво мисли за теб... Нещо такова.. Нз.. При мен винаги всичко се получава от самосеге си.. .И почти винаги привличането е било взаимно... Все пак .. успех!
Аз оставам с впечатлението, че автора е гей.
Действията и думите ви трябва винаги да бъдат на място.
Вълкът никога не се оглежда на зад.
Вие виждате онова, в което сте убедени.
Ние първо изграждаме нашите навици, а те после нас.
Първоначално написано от PankO
![]()
![]()
Има нещо такова...
![]()
![]()
![]()
Не ти предлага от пуканките доката гледате филма ли ?!
za6to li no i az tova si pomislih kato vidqh temata i avtoraПървоначално написано от lizzard_92
Щом не ти предлага да ходите ,значи държи на теб като приятелка(нали си момиче,надявам се) и не иска да сте гаджета
Аз имам мн фр,д които излизам,забавлявам се,специална съм за тях и те за мен,ама сме си само фр![]()
ВНИМАНИЕ !Грешно мислене! Вервай всеки от тях му се искало да ти го ръгне...освен ако не са педерасТи...Първоначално написано от FreeSpirit
хах не не съм гей момиче съм
Показва ми го, много пъти съм се съмнявала, но той винаги ми повтаря, че е така прави ми подаръци.. офф не знам![]()
ъЪъЪъъЪъ...нещо тука не е наредзадължително ли е да има предложение за да тръгнете??
Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...
Ммм, а вие на колко години сте?
Don't worry, be happy!
nerazbrah kak taka toi te obi4a a ne ti predlaga?!? ako nqkoi obi4a iska da e s 4oveka do nego![]()
Vsqka gre6ka e 4ove6ka. 4ovek ponqkoga gre6i No 4esto malkata gre6ka golqmo 6tastie ru6i!
toi 16 az 14
Въпроса е там, че аз съм по срамежливата :S
Абе кво предлагане искаш? Цуная го.. и толкос...Той пък толкова ли е срамежлив...
МОМИЧЕ СЪМ !
PEACE ||//
Suzuki - Way of life!